Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a párotokat, ha soha nem derülne ki, hogy ezt megtettétek?
Figyelt kérdés
Akár kort es nemet is irhattok és hogy miért igen / nem...#megcsalás #parkakcsolat
2023. szept. 8. 20:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, megcsalnám.
Nem, dehogy.
47 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nincs párom, de ha lenne sosem csalnám meg
21/F
2/11 anonim válasza:
Én nem vagyok gerinctelen. Saját magam miatt nem tenném meg. Szeretnék a jövőben is tükörbe nézni.
3/11 anonim válasza:
Most azt mondom nem, mert az egyik legalávalóbb dolognak tartom, amit ember a párja ellen elkövethet. De, soha nem tudhatom, mit hoz a jövő.
Véleményem szerint nem lesz ilyen, aztán majd kiderül.
4/11 anonim válasza:
Nem csalnám meg. Még fiatal koromban volt benne részem és azt találtam, nem csak az akkori párom árultam el, hanem saját magamat is...elvi, értékrendi, erkölcsi szinten. Ezt is figyelembe véve meg ugye nincs olyan, hogy ki ne derülne, hiszen részt veszek benne/tudok róla. Onnan meg már megette a fene az egészet. 20 voltam kb mikor félrementem, most 37 vagyok, ha ez számít.
5/11 Barnabas333 válasza:
Ez a megcsalás egy téves fogalom. Eleve a férfiak poligámok. Plusz semelyik ember nem tárgya a másiknak, nem vagyunk tulajdonok...
6/11 anonim válasza:
Nah, azért a megcsalas létező fogalom. Ha monogamiaban egyeztünk meg, az ettől való eltérés, csalás. Ahol poliamid kapcsolatban vannak, ott valóban nem létezik.
7/11 Barnabas333 válasza:
6os pont ez a baj, az emberiség nem tud kitalálni egy normális társadalmi rendszert. De a sírás,válás,megcsalás az megy ezerrel. Birka az emberiség és mi akarunk kolonizálni más bolygókat.... Szomorú.
8/11 anonim válasza:
Én ugyan nem akarok kolonizalni senkit. De számomra a poligamia nem opció.
9/11 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok csalós. Cigizni sem cigizek titokban, akkor sem, ha nem derül ki, mert nem cigizem.
10/11 anonim válasza:
Nem.
Poligámia meg nálam sem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!