Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha a férjed megcsalna?
Őszintén? Gőzöm sincs. Marha könnyű írni, hogy azonnal kidobnám és elválnék, de a valóságban ez nem lenne ilyen egyszerű. Először is, én még mindig szerelmes vagyok a férjembe. Nem hiszem, hogy képes lennék csak úgy kidobni.
Jogilag sem dobhatom ki csak úgy, mert a házunkban mind a kettőnknek 50% a tulajdonhányadunk. Én nem tudnám kivásárolni a férjemet a házból. És az egyedülálló anyaság sem egy túl vonzó jövőkép. Úgyhogy azt hiszem, első körben csendben maradnék. Szépen megszervezném az új életemet, elmennék jogi tanácsadásra, milyen lehetőségeim vannak. (Pl.mi lesz a házzal, ami közös és még hitel van rajta, mi lesz a kocsival, ami az ő nevén van, de én használom, kb.milyen gyerektartásra számíthatok, szóval ilyen praktikus dolgoknak utána kérdeznék). Ha kész a B verzió, akkor átbeszéljük és közösen eldöntjük, hogy válunk vagy nem válunk.
"és még mindig tartják a kapcsolatot, azt mondja hogy csak baratok"
na persze.
Nekünk nincs gyerek, szóval annyival könnyebb a helyzetem.
Nyilván sírnék, megpróbálnám megtudni hogy miért történt ez az egész, aztán utána pakolnék, fognám a kutyát és a szüleimhez költöznék. Később majd ügyvéddel konzultálva osztozunk a házon meg a többin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!