Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes szakember segítségét kérni?
Röviden és lényegesen annyi, hogy a párommal összeházasodtunk és családot alapítottunk. Azt hittem ő a társam. Képbe jött neki egy harmadik fél, aminek engedett is, így otthagytam, van egy kislányunk. Már kapott egy esélyt, eljátszotta a bizalmamat.
Novemberben mentünk szét, még most is úgy érzem szeretem és egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy cserbenhagyott minket.
Kitűztem célul, ha novemberig nem fogok máshogy érezni, akkor szakemberhez fordulok. Vagy hamarabb kéne?
Akik hasonlóan jártak, mennyi időbe telt?
Élem az életem egyébkênt, már nem sírom el magam naponta. Babázok, dolgozom, bulizok, laza kapcsolatom van egy sráccal, szóval tényleg igyekszem élni.
#1 igen ez nem is kérdés, szért köszönöm.
Szakember hogy tud egyáltalán ebben segíteni?
Szia! Hát. Nekem több év volt túllenni a váláson, igaz mi 13 évet voltunk együtt. Úgyhogy ehhez képest tök jól állsz 😁
Nekéz ez, főleg hogy a gyerek miatt látjátok is egymást meg gondolom beszéltek is. Nekem az 1 évdorsuló volt a vízválasztó, odáig nagyon fájt, utána könnyebb lett már.
Kitartás.
#5 köszönöm. Le se írom mennyi ideig voltunk együtt, mert nekem ég miatta az arcom. De a gyerek 2 hónapos sem volt, 5 hónapja voltunk házasok.
Most inkább hullámvasútra ültem, egyszer nagyon jókedvem van, egyszer sírok. De szinte minden órában eszembe jut, hogy ezt végülis miért érdemeltem.
#7: nagyon sajnálom, tényleg. Legundorítóbb, mikor még azt mondják téged szeretnek. Férjem nem egyszer bepróbálkozott már nálam mikor találkoznunk kellett, de ugyebár halálosan szereti a másik nőt. Nagyon megalázó.
Persze a gyerekek sínylik meg a legjobban, a láthatások is konkrétan a nőhöz vannak igazítva (még nincs bírósági végzês erről), szánalmas.
A nő pedig egy 4 gyerekes anyuka, egy közös gyereke van a jelenlegi fêrjêvel, elvileg ott is a férj van a gyerekekkel, nem akarja cserben hagyni a gyerekeket, pedig csak egy saját van. A nőnek nincs hova mennie a gyerekekkel, a saját anyukája nem fogadja be őket az ilyen viselkedése miatt.
Veletek mi lesz így?
7-es vagyok.
Fogalmam sincs perpillanat. Nekem a gyerekek a legfontosabbak, így egyelőre kitartok. Meg persze amilyen hülye vagyok, rá is gondolok, meg igazából szeretem is, igen, még így is... Reménykedem. Ő meg talán fél, hogy mi lenne vele, ha elhagynám. Igazából lakás, autó, minden az enyém. Persze én ezzel nem élnék vissza, ezt tudnia kellene.
Csak nehéz a feldolgozás, csak magamban őrlődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!