Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit annyira kikészít egy megcsalás, hogy szakemberek segítségére van szüksége, valamint van róla pszichiáter által kiállított szakvéleménye, hogy mi vezetett idáig, akkor perelhető a két tettes az anyagi károk megtérítése okán?
Nem
Mert az embereknek joguk van megcsalni barkit. Nem tiltja a tv.
Olyanrol már hallottam hogy vki szomszedja allandoan zongorazott ezert a szomszed kikrszult rs pszichiater papirral karteritest kapott , de azt is csak azert mert vmi erdős részen volt az egész es kornyezetszennyezés vagy zajszennyezésnek be lehetett tudni(ami náluk jogszabalyban van) a folyamatos zongoragyakorlast.
Asszem szinten USA
*a szomszéd kikészült és
Csak olyan dologban kaphatsz karteritest ami amugy is jogseŕto lenne
Szerintem lehet gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés, és a lelki bántalmazás is büntetendő.
Csak a joggyakorlat nem erős rá Magyarországon.
És ha már kimondta büntetőbíróság, tehát van róla végzés, akkor azzal lehet menni kártérítési perre.
De csak 1 megcsaló van, nem 2, tehát a párodra lehet ezt vonatkoztatni, a külsősre nem.
Mielőtt jönnének az okosok röhögni - a korábbi hozzászólások alapján gondolom - , elmondom, hogy a büntetőjog volt a kedvenc tárgyam és az első diplomamunkámat is ebből írtam, és adtam is be már a témában feljelentéseket, és konzultáltam is jogvédő szervezetekkel, milyen kimenetele van az ilyen ügyeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!