Romániában magyar transzexualitásban jártas pszihiátert nem tudd valaki?
Szakvéleményre lenne szükségem a nem és névváltáshoz. De nem ismerek senkit és alig találok. Gondoltam ide fordulok segítségért hátha ti tudtok valakit vagy valamiben segiteni.
Ha mar jartasabbak vagytok a témában akkor leirnátok milyen papirok kellenek még egy FTM transznemű hormonkezeléséhez?
"Szakvéleményre lenne szükségem"
Elektronikus formában kell?
#3, még így sem értem. A külföldit nem tiltja?
De amúgyis transzszexualitás...
Romániában élek, és itt neki shh.. Van.
Itt még nem hallottam arról hogy be lenne tiltva. Sőt még ha igaz az amit olvastam nagy részben anyagilag tamogatnia is kell az államnak.
Nem a transzneműség van betiltva, hanem a papírjaidon a nemed átírása.
Ha jobban belegondolsz akkor a nemed átírása gondot okozhat a rendőrségnek ha pont olyan ügyben nyomoznak ahol a tettes átírta a nemét a papírjain. S így a hivatalos adatbázisokban is.
Romániában nincs semmi betiltva, az állam “segít” is a tranzicioban
Van egy olyan oldal, hogy transinromania.ro (remelem jól irtam) és ott minden info fent kellene legyen. Bár én például nem tudok románul és szart se segitett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!