Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kiéhezettek (másként nem tudom megfogalmazni) a férfiak kapcsolatban is?
Kerdezo nagyon hasonlo pasival voltam en is, a megcsalasaira amikor rajottem szakitottam. O viszont semmit sem edzett, szoval ez nem hiszem, hogy közrejátszik. Ismerek rokonaim kozott egy masik pasit aki full ugyanez.
Sajnos emiatt bennem is az alakult ki, hogy ilyenek a ferfiak. Jo lenne, ha oszintek lennenek az emberek esha nyilt lapokkal jatszananak..
18-25 éves korom között azért nem voltak tartós kapcsolataim, mert minden csinos nőt meg akartam dugni aki szembe jött velem az utcán vagy a suliban. Akkoriban max 3 hónap volt amit párkapcsolatban töltöttem, de általában pár hetesek voltak, úgy szakítottam barátnőimmel, hogy már tudtam ki a következő, nem vagyok rá büszke.
Legalább 30 nővel feküdtem le ezen időszak alatt és minden nap amikor felkeltem kerestem az új kihívást, pörögtem ezerrel. Amikor befejeztem az egyetemet és elhelyezkedtem a munkahelyemen akkor valami megváltozott bennem, sokkal több stressz ért, tudatosult bennem, hogy nálam sokkal okosabb emberekkel kell dolgoznom és amikor hazamentem a melóból egyre kevesebb energiám volt bulizni, korábban kellett kelni, megváltozott az életritmusom, lenyugodtam. Egyre inkább olyan nők után kezdtem érdeklődni akik háziasabbak és gondoskodóbbak, akikkel érdemes összebújni anélkül hogy szexen járna az eszem, akikkel jó beszélgetni, kikapcsolódni.
A mennyiség átfordult minőségbe és ami furcsa, hogy az egyik régi kapcsolatomat kerestem fel, pontosan tudtam ki lehet a megfelelő partner számomra pedig korábban szakítottam vele. Nem volt egyszerű helyzet, volt bizalmi válság rendesen,de megoldottuk.
"Engem is csaltak meg úgy, hogy napi 3-4 együttlét mellett"
Nyúléknál is van net?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!