Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért kiéhezettek (másként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kiéhezettek (másként nem tudom megfogalmazni) a férfiak kapcsolatban is?

Figyelt kérdés
Nem egy foglalt férfit látok tinderen. Engem is csaltak meg úgy, hogy napi 3-4 együttlét mellett, csak úgy falt engem szóval nem is értem. (Hozzátenném kondizott a srác minden nap, volt tesztoszteron gondolom bőven). Neki mindegy volt, hogy kivel (szőke,barna, cigány, néger, kövér, férfiasabb, nőiesebb) egyszerűen nem értem és nagyon sok ilyet látok. Még az őrültségeibe is belementem az ágyban

márc. 1. 02:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

Kerdezo nagyon hasonlo pasival voltam en is, a megcsalasaira amikor rajottem szakitottam. O viszont semmit sem edzett, szoval ez nem hiszem, hogy közrejátszik. Ismerek rokonaim kozott egy masik pasit aki full ugyanez.

Sajnos emiatt bennem is az alakult ki, hogy ilyenek a ferfiak. Jo lenne, ha oszintek lennenek az emberek esha nyilt lapokkal jatszananak..

márc. 1. 08:46
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Sok férfi elvan a párja mellett anélkül, hogy negcsalná. Amiket írsz az eleve red flag. Mégis mit gondolsz, hogy bírt a srác mindennapi edzést és akár napi többszöri szexelést?Természetes módon? Nem inkább szedett valamit? Én heti 3x járok. Inkább azon kellene elgondolkodni miért csak azokat veszed észre akik csalják a párjaikat, ráadásul még sikertelenül is! Legalább tudjon bevonzani valami jó nőt érted, ez szánalmas kategória, hogy minden
márc. 1. 08:53
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
*hogy mindegy ki csak legyen valaki.
márc. 1. 08:54
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

18-25 éves korom között azért nem voltak tartós kapcsolataim, mert minden csinos nőt meg akartam dugni aki szembe jött velem az utcán vagy a suliban. Akkoriban max 3 hónap volt amit párkapcsolatban töltöttem, de általában pár hetesek voltak, úgy szakítottam barátnőimmel, hogy már tudtam ki a következő, nem vagyok rá büszke.

Legalább 30 nővel feküdtem le ezen időszak alatt és minden nap amikor felkeltem kerestem az új kihívást, pörögtem ezerrel. Amikor befejeztem az egyetemet és elhelyezkedtem a munkahelyemen akkor valami megváltozott bennem, sokkal több stressz ért, tudatosult bennem, hogy nálam sokkal okosabb emberekkel kell dolgoznom és amikor hazamentem a melóból egyre kevesebb energiám volt bulizni, korábban kellett kelni, megváltozott az életritmusom, lenyugodtam. Egyre inkább olyan nők után kezdtem érdeklődni akik háziasabbak és gondoskodóbbak, akikkel érdemes összebújni anélkül hogy szexen járna az eszem, akikkel jó beszélgetni, kikapcsolódni.

A mennyiség átfordult minőségbe és ami furcsa, hogy az egyik régi kapcsolatomat kerestem fel, pontosan tudtam ki lehet a megfelelő partner számomra pedig korábban szakítottam vele. Nem volt egyszerű helyzet, volt bizalmi válság rendesen,de megoldottuk.

márc. 1. 09:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kommenteket. Amit írtatok arról hogy talán lövi magát és fontosabb a p.na, mint az empátia a beteg feleség iránt a kórházban, az mind elgondolkodtató. A pörgéssel is egyetértek és remélem utolsó hozzászóló, hogy én is ebben a helyzetben leszek, hogy engem választ amikor lenyugszik. Egy éve fejezte be az egyetemet
márc. 1. 11:42
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Annyi kiegészítés 14-eshez, hogy nekem is van ilyen ismerősöm, ő is így volt, megtalálta az igazit, néhány év nyugi, de utána visszaesett, nem tudott leállni, újra vadászni kezdett. Nyilván ez sem törvényszerű, nem tudom, melyik a gyakoribb, de az, hogy kis időre lehiggad, nem jelenti azt, hogy így is marad. Szerintem érdemes mérlegelni, hogy mennyire tudod ezt tolerálni a továbbiakban, és ha úgy érzed, az idődet vesztegeted, jobb kilépni ebből.
márc. 1. 14:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Érdekes, kíváncsi vagyok ilyenkor mi zajlik a fejükben. Én megkérdeztem, mi az ideálja és miért váltogat partnert hetente/ kéthetente. Egyik kérdésre sem tudta a választ. Az előző barátnőitől is elfutott és később még neki esett rosszul, hogy szingli és csak a kondi maradt neki.
márc. 1. 15:11
 18/21 mikeXxX ***** válasza:
88%
17# Akkor ő tipikus nárcisztikus onnan viszont menekülj rengeteg videó van hogy lehet egy ilyen embert felismerni .
márc. 1. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:
32%

"Engem is csaltak meg úgy, hogy napi 3-4 együttlét mellett"

Nyúléknál is van net?

márc. 2. 04:56
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Azoknak lesz igaza, akik a tesztót mondják. Kondizok énis, látom tapasztalom. Akik elvesztik etéren a fejüket, örülök ha a zuhanyzóban nem jönnek nekem hátulról. A tesztoszteron nagyon odanyom mindennek.
márc. 2. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!