Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek hogy törődik a parotok? Miből érzitek hogy szeret? Úgy érzem nem halad a kapcsolatunk, de nem tudom neki elmagyarázni megfogalmazni hogy mire is vágyom. Hogy adjam a tudtára így?
4 éve vagyunk együtt abból 3 éve élünk együtt nem történik semmi.
Reggel elmegyünk dolgozni este haza és ennyi. Nincs közös program nincsenek már beszélgetések. Neki jó így nekem nem.
Szeretném ha törődne vele de ilyenkor mindig azt kérdi hogyan és erre már nem tudok választ adni. Szerintem ezt tudnia kéne magától nem?
"Szeretném ha törődne vele de ilyenkor mindig azt kérdi hogyan és erre már nem tudok választ adni. Szerintem ezt tudnia kéne magától nem?"
Igazad van, mert tudnia kellene magától is, na de te se tudod neki megmondani, hogy mire vágysz. Ami azért szerintem sokkal rosszabb, mint hogy ő nem tudja.
Nem. Egy férfi sem tudja magától, nem gondolatolvasók. És nem is lehet elvárni ezt senkitől sem.
Ha problémád van, fogalmazd meg magadnak, és érthetően mondd el neki is. Elvégre szóból ért az ember.
"Reggel elmegyünk dolgozni este haza és ennyi. Nincs közös program nincsenek már beszélgetések. Neki jó így nekem nem."
Mondjuk szeretnél több közös programot és beszélgetést? Hogy ne csak az legyen, hogy reggel elmentek, este meg haza? Rengeteg helyre el lehet menni. Mozi, koncert, színház, kirándulás, szórakozás, barátok, utazás, fesztiválok, találkozók, kiállítások stb. stb. Elég unalmas az életetek, hogy nincs mivel lefoglalni.
Miből érzem, hogy szeret:
- a pillantásából
- az érintéséből
- sokszor simogat meg, ölel át, csókol meg
- ha ingerült, kimerült, hozzám bújik
- éjszaka álmában átölel
- reggel még félálomban is rám mosolyog
- támogat a terveimben, ha szomrú vagyok megnevettet
- volt, hogy megszorultam anyagilag, szó nélkül segített - még nem éltünk együtt
- kikéri a véleményem és hallgat rá
- dicséri a főztöm
- elmondja, mennyire szeret, imádja az alakom
- ha túl sovány vagyok (sok a probléma a fogaimmal, alig bírok enni), akkor aggódik, és örül, ha sikerül híznom 4-5 kilót
- tanácsot ad az öltözködésben, megmondja, ha valami rosszul áll
...
A sort még tudnám folytatni, sok-sok apróság.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!