Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak Neki? Hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak Neki? Hogy lehetne ezt megfogalmazni? Mit várjak ettől? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akibe nagyon régen szerelmes vagyok, de sosem történt köztünk semmi. Ismerjük egymást, az osztálytársam 7 éve. Volt, hogy már szinte a legjobb barátom volt, csak utána eltávolodtunk egymástól...

Viszont többen is azt mondják, hogy beszéljek vele erről, próbáljak kezdeményezni, mert hogy ő azért nem olyan elérhetetlen srác, mint én gondolom, sőt.

De bármikor írok Neki Facebookon, tök egykedvűen ír vissza és úgy szakadnak meg a beszélgetéseink, hogy én írok Neki, de Ő meg sem nézi...

De a suliban meg ha beszélgetek a többiekkel a teremben, vagy a büfében és pl. egy moziról van szó, akkor kérdezi, hogy milyen filmet akarok nézni, kikkel megyek, stb (régen nagyon sokat jártunk együtt moziba).

Ő sem valami tapasztalt a párkapcsolatok terén, 2 éve nem volt barátnője, előtte is csak 2 rövidebb kapcsolata volt.

De én egyáltalán nem vagyok az, még csak nem is csókolóztam!

17/L

2015. jan. 9. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet azt érzi hogy barátzóna és ezért nem lép, mondd el neki és talán észbe kap
2015. jan. 9. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy sok esélyed van nála, inkább csak udvariasságból érdeklődik. Sajnálom.
2015. jan. 9. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani hogy beszélgess vele. Mond el neki az érzéseidet. Vagy beszélgess egy barátjával róla(a szerelmedről), hogy ki tetszik neki, a volt kapcsolatairól, akar e veled kapcsolatot.
2015. jan. 9. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!