Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rombolták le már az önbizalmát, önértékelését valakinek a külsejével kapcsolatosan megfogalmazott véleménnyel?
Hosszú távon.
Hogy és mennyi idő alatt sikerült vissza építeni?
Igen, 20évesen elégge kövér voltam, ezt tudtam magamrol igyekeztem sportolni. Volt egy lany aki üvöltött velem,hogy te dagadt disznó,soha nem lesz senkid, bottal sem nyúlnék hozzád.
Utána 4évig bezárkóztam, nem fogytam semmit,de belülről sokat fejlődtem. Volt 2 lány barátom is akik lassan visszahozták az önbizalmam és amikor hárman sétáltunk egyszer visszafordult 2 srác és jó hangosan ezt monda az egyik a másiknak: " Mit tudhat ez a srác,hogy 2 ikyen csajt felszedett?"
Ekkor kezdtem ujra ismerkedni, fél év után összejöttem egy nagyon kedves lánnyal és drasztikusan lefogytam mellette a boldogság hatására. Ő motivált és erősen gondoskodott, inkább főztünk közösen egészségesen és így nyertünk mindketten.
Szóval nekem 5év kellett helyrejönni.
Ó kérem, csudajó Univerzumunk csodásan össze van rakva. A szülők gyerekként és ifjúként is cikizik a fiúgyermeküket, hogy esetlen, mackós, darabos mozgású, stb. Emiatt egy torz önkép rögzül, minek az az eredménye, hogy nem lesz sikeres a nőknél, nincs meg az az önbizalommal teli kisugárzás, nem hiszi el magáról, hogy kellhet nőknek, így kevés és nem is túl jó kapcsolatai vannak felnőttkorban. Aztán egyre hosszabb szingliségek, hiába vágyna korrekt jó meghitt párkapcsolatra, a nők pattintják, mint ősember a kőbaltát. Aztán emberünk megkeseredett incellé válik, annak pedig az az eredménye, hogy mégtöbben rúgnak bele és alázzák, gyalázzák ahol tudják.
Jó sztori, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!