Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29/L vagyok fél éve házas . A férjemmel 2,5 éve vagyunk együtt . Kiderült , hogy a kapcsolatunk elején konkrétan 1-2 héttel az első együttlét után más nővel volt egy alkalmi szex. Szerintetek megbocsájtható ?
"ráadásul egy sokkal csúnyább nővel"
😂
Velem is ez volt.csak mi nem voltunk házasok.7 éve vagyunk együtt.és 1 éve derült ki hogy amikor mi 3 hete voltunk együtt.megcsalt,egy élyszakas kis kaland volt.ugy tudtam meg hogx a csaj elmondta.a pasim meg nem tagadta le.elmondta.de azt is elmondta hogy azóta ilyen nem volt.akkor nem gondolta hogy konolyabb lessz a kapcsolat.hát baromira szarul esett.nagyon nehezen tudtam túl tenni magamat rajta.paranóiás lettem azóta kicsit.jó nem betegesen de kicsit köeültekintőbb.megcsalt akkor amikor en már bővem szerelmes voltam belé..amugy biztosra tudom
hogy azóta nem csalt meg mert munka után haza jön.ha eszébe jut hogy sörözget a haverjaival általába nálunk teszik a nyárikonyhába.mindent megtesz hogy voldog legyek.meg látszik rajta hogy szeret.a telóját is bátran oda adja.de szarul esett.nem tudom csak ugy elfelejteni.szakitottam vele amugy akkor.3 hónapra.de nagyon tepert.hogy sajnálja.viragokat hozott nekem.látszott rajt hogy akar meg szeret.nagy nehezn megbocsáltottam neki.de elfelejteni nem tudom.
Neked azt mondom.lehet akkor ő még nem gondolta komolyan.vagyis azt hitte hogy nem lessz komoly.egy darabig biztos benned lessz.én azt mondom.dönts ugy ahogy érzel.gonold at jól alapossan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!