Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután lebukott hogy megcsalt a párotok, utána hogy tudtatok lefeküdni, csókolózni vele annak tudatában, hogy előtte mással volt? Változott valamiben a szexuális együttlét köztetek?
Én is leváltam érzelmileg es elkezdtem pasizni.
Eleinte majd elhánytam magam attol hogy mást kell csókolnom, meg csak az volt bennem, hogy neki viszont ez ment, meg amikor a másik ölel: az hogy lehetett neki jó hogy őt más öleli?
Jó nehéz volt magamat ráerőszakolnom arra hogy mással csókolózzam szexeljek. Mert ő is ezt tette.
Aztán később már arra igy gyúrtam hogy csakazert is legyen orgazmusom is mással. Azt is kierőszakoltam valahogy magamból.
De akkor is hányingerem van utólag a másik pasiktól. Akiket nem is szeretek meg semmi és így csinálni.
Pont az nem érdekelt hogy a páromat hogy tudom vagy hogy nem megcsókolni:D
Köszönöm a válaszokat!
De elsősorban azokat kérdezem akik utána együtt maradtak és szexuális életük is volt együtt.
En vele maradtam így.
Csak később dobtam ki, bosszú után.
Az, hogy lesüllyedt a szintjére.
Hogy én is k.félgetek másokkal.
Ez ugy magamban volt bosszú csak. Mivel nem tudta.
Aztán kidobtam. Mikor teljesen leváltam. Akkor sírt csak ő.
Aztán barátok maradtunk, olyan ia volt h en hoztam össze pr.ostival (akit ismerek):D
De aztán vissza kellett vennem, mert mozgolódások miatt még bevittek volna kerítés miatt:D
Mivel vannak ilyen rosszkörökbeli ismeroseim is, mert egy rakat pasi ismerosom is, valahogy lazán elkezdtem üzletelni.
(De magyar diplomas nő vagyok csak véletlen igy alakult hogy a kereslet-kínálat közepén álltam:D)
Pont ezért váltam, mert többé nem lett volna semmi olyan, mint előtte. Nem tudtam volna hozzáérni, megcsókolni, nem bíztam volna benne. Ö meg már akkor máshoz futott vigasztalódni, mikor a betegségem miatt lehangoló voltam, és kevesebb lett a szex (heti egy a kétnaponta összebújásból, tehát még csak az se, hogy egyáltalán nincs). Gondolom, a feldolgozás ideje alatt se lett volna türelmesebb.
Akárki akármit mond, a megcsalással vége a kapcsolatnak. Kivéve talán egy esetben: ha már eleve halott, mert nem szereted már. Így az se fáj még nem érdekel, ha félrelép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!