Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután lebukott hogy megcsalt a párotok, utána hogy tudtatok lefeküdni, csókolózni vele annak tudatában, hogy előtte mással volt? Változott valamiben a szexuális együttlét köztetek?
Kérdezd meg hozd a bnődet hogy segítsen.
Ha erre képes lennél asszertívan, biztos hogy igent mondana.
Az ilyen pasik ilyenek.
Ha ezt akarod akkor erőszakold meg hozzá a lelked.
Így hogy ez a kérdés felmerült csak így lehetséges.
Én nem tudnék hozzá érni sem nemhogy szeretkezni. Szeretkezni? Neki nem is az ha mással is dugott. Arra meg készülj fel hogyha ezt most elnézed akkor több ilyen alkalom is lesz, mert tudja hogy megteheti. Majd beedződsz, sok sikert, boldogságot nem kívánok, mert az úgysem lesz.
Jaj de érzékenyek vagytok. Annyi megcsalás van a világon, az ember eleve nem monogam
Akkor a nyitott kapcsolatokkal mi a helyzet?
Én aztán leszarom, hogy mennyi megcsalás van a világon. Attól nekem nem lesz elfogadott, és a gusztusom sem lesz nagyobb hozzá. Akinek meg van kedve nyalogatni más váladékait a társáról, tegye. Nekem soha nem volt és nem is lesz. Inkább egyedül maradok egész életemben. Nem félek tőle, nagyon is szabad idilli állapot, amiben nem kell ilyen kompromisszumot kötni akaratom ellenére.
Akkor ennyi erővel soha ne nyalj meg senkit sehol, mert hacsak nem egy szűz lánnyal, fiúval jössz össze akkor ott már jártak előtted nemi szervek a párodon…
Mit számít az hogy lefeküdt melletted mással? Ott sem voltál, lehet nem is tudsz róla… az emberek csak ösztönből dugnak össze vissza
"Akkor ennyi erővel soha ne nyalj meg senkit sehol, mert hacsak nem egy szűz lánnyal, fiúval jössz össze akkor ott már jártak előtted nemi szervek a párodon…"
Csak éppen nem mindegy, hogy 2 hónapja dugott mással, vagy előttem pár órával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!