Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29/L vagyok fél éve házas . A férjemmel 2,5 éve vagyunk együtt . Kiderült , hogy a kapcsolatunk elején konkrétan 1-2 héttel az első együttlét után más nővel volt egy alkalmi szex. Szerintetek megbocsájtható ?
Mielőtt volt ez az eset , hogy lefeküdt a csajjal előtte 2 héttel költöztem el az exemtől . Ezért volt zűrös . És ő tepert utánam annyira én az elején nem erőltettem annyira ezt a dolgot . A kapcsolatunk alatt többször is rákérdeztem az elejèn volt e megcsalás azt állította , hogy nem .
Az biztos , hogy mióta együtt élünk , együtt dolgozunk ilyen nem történhetett és alapvetően jó a kapcsolatunk viszont ez a tény engem padlóra tett , ráadásul egy sokkal csúnyább nővel
#17 és mondtad neki? vagy fogod? meg ha igen, milyen volt a beszélgetés?
Amúgy most így belegondolva szerintem én emiatt nem hiszem, hogy szakítanék, bár nem esne jól. Nekem az lenne a nehéz, hogy kezeljem ezt, hogy az jó irányba vigye tovább a dolgokat. Mármint ez, hogy felhozni e vagy sem. És ha igen hogyan. hogy ne is az jöjjön le, hogy most akkor minden el lesz nézve, meg ne is az, hogy ez valami szálkát tegyen a dolgokba, ami mindig ott lesz és ő mindig azt gondolja, hogy gyanusítgatom. stb.
Hat nem jartatok, szoval hivatalosan nem megcsalas. Lehet nem is gondolta, hogy komoly lesz a kapcsolat (mivel friss szakitason mentel keresztul).
Viszont hazudott neked tobbszor is, ez azert szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!