Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti lecserélnétek a pasitokat egy idő után, egy jobb csávóért?
Például:
1,Ha rátok nyomúl egy jobb fiatalabb pasi
2, ha megunjátok ..
3,egy pénzes pasi megy rátok
De Az idő múlásával párotok még mindig ugyan olyan jó ember jólbánik veletek de viszont öregszik..
Én egy normális! hapsinak is örülnék, nem hogy még cserélgessem, ha egyszer kifogok egy ilyet.
Mellesleg ez az öregedés téma a nőket annyira nem hatja meg, hogy emiatt úgy érezük, értékvesztett lett a pasi.
dehogy, ha van egy jó kapcsolatom, akkor nem fogom lecserélni akkor se, ha lenne kire
azt meg nem is értem miért probléma, ha öregszik
mármint a kapcsolat kezdete óta ő is pont annyit idősödne, mint én, a korkülönbség nyilván nem változna
"Jól bánik velem, de öregszik?" Ne röhögtess! Te nem öregszel?
Megunod? Egy emberről van szó, nem egy régi, kibolyhosodott pulcsiról.
Pénzes pasi? Nem mondom, hogy nem számít a pénz, de az átlagos anyagi helyzetemet a jelenlegi párommal nem cserélném el valami pénzes pasasra, aki
1. Lecserél egy fiatalabbra
2. Lecserél, ha megun stb.
Persze, folyamatosan ezt teszem a pasijaimmal. Mindig a fiatalabbat, a kigyúrtabbat, a pénzesebbet keresem, lehetőleg minél nagyobb terepjáróval, és extra méretű f.rokkal. (Utóbbi nem egyszerű, mert tapasztalat, hogy minél nagyobb a kocsija, a f.rka annál kisebb. De talán egyszer belefutok egy kivételbe.)
A legutóbbit azért váltottam le, mert elkezdett kopaszodni a szerencsétlen, azelőtt meg azért, mert egy három évesnél is öregebb autóval járt. Nehogy már égjek egy ilyennel! Valójában nekem egy huszonéves testű pasi kellene, egy ötvenes egzisztenciájával, és egy p.rnósztár f.rokméretével. De ez csak álom marad, mert a legtöbb pasi csak AZT akarja, és mind igénytelen, miközben nekem már akkor is beszólnak, ha felszalad rám pár plusz kiló...
***brühühü***
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!