Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Koszovoi albán ferfi viselkede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koszovoi albán ferfi viselkedese, amikor tetszik neki valaki, van e tapasztalat?

Figyelt kérdés
Ugye egy munkahelyen dolgozunk. Elso perctol ugy erzem felfal a szemevel ami az elejen tetszett is, de a viselkedese annyira ingadozo, hogy mar szinte felelmetes. Van nap amikor egesz nap beszelget, utanoz (ahogy beszelek a kliensekkel) hulyeskedik, egy szo nem esik a munkarol koztunk csak a magan eletemrol faggatozik. Viszont van nap amikor egyszeruen csak csunyan nez ram es nem is koszon, mintha valamiert haragudna. Nekem van ferjem, gyerekem igazabol en nem akarok tolle semmit de szeretem a dolgokat tisztan latni, hogy most mi is van. Persze minden nőnek szerintem jol esik ha erzi, hogy tetszik valakinek de ez nem jelent igazabol semmit. A peksegben ahol dolgozunk megvan tiltva hogy kollegak oszejohessenek igy az is meglep amikor dumal egesz nap. Neha ram ram kacsint, mindig kedves, nagy nehezen megtanitottam ra hogy illik koszonni reggel es amikor elmegy. Allandoan a magan eletem erdekli, a kapcsolatom a ferjemmel, a szabad idos programjaim, az hogy tudok e kenyeret sutni? Miota vagyok a ferjemmel, hany eves vagyok ? Es nemtudom, lehet en ertem felre de ez olyan furan jon ki. Persze lehet, csak komunikalni akar de miert epp ezek a dolgok erdeklik ha nincs semmi szandek? Azt is kileste merre lakom, egyszeruen egyik este csak ugy valameddig setalt utannam aztan egyszer csak eltunt .. a telefon szamom is megvan neki, nem tollem ! Nem irt nem zaklatott sosem de elmondta nekem, hogy megvan neki. Nem jelolt baratnak fb es mondom vannak olyan napok amikor mintha undorodna tollem ugy nez ram vagy egyszeruen ram sem nez, mas napokon pedig felfal a szemevel. Tapasztalatokat kerek veluk kapcsolatban, nem akarok bele konplikalodni semmibe, a hazasagom nagyon rosz ezt ő is tudja hogy nem vagyok boldog benne! En ertem felre a szitut vagy szerintetek mivan?

2024. febr. 20. 07:35
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Szanalmas es serto valaszok tőmkelege.
2024. febr. 20. 19:54
 22/36 A kérdező kommentje:
Itt mar mindenki b*szatna mint a nyulat.
2024. febr. 20. 20:03
 23/36 anonim ***** válasza:
53%
Emese, most már indul a buszod... 😂
2024. febr. 20. 20:16
 24/36 A kérdező kommentje:
Mar lekestem a buszt …
2024. febr. 20. 21:04
 25/36 anonim ***** válasza:
Ha csinos nő vagy és nem cigizel, írhatsz privátot! Melyik megyében laksz?
2024. febr. 20. 21:10
 26/36 anonim ***** válasza:
Érzi rajtad, hogy könnyű préda vagy.
2024. febr. 20. 21:13
 27/36 anonim ***** válasza:
Ha hazáig követte, csak készül valamire... 😏🔪😂
2024. febr. 20. 21:30
 28/36 A kérdező kommentje:
Hat szurt volna le legalabb. Lehet mindenki sokkal jobban jart volna. De amugy nem kovetett hazaig vagyis en nem lattam egyszer csak eltunt, mintha epp erre lett volna utja csak letert vagy nem is tudom. Bizom benne hogy en neztem be a dolgokat. Ez volt a 4. nap, hogy abszolut nem beszeltunk egy szot sem, remelhetoleg igy is marad a dolog.
2024. febr. 20. 22:23
 29/36 anonim ***** válasza:
Jó melóhely lehet, ha 12 órás(?) műszak alatt egy szót sem váltasz a kollégáddal.
2024. febr. 20. 22:28
 30/36 A kérdező kommentje:

Hat epp ezt is leirtam … hogy ez sem megszokott dolog szamomra.

Viszont amikor dumás nap van, nem esik szó a melorol csak az életemről ezért nem értettem a szitut. De m1 most amig megyek-megyek ha akad más váltunk.

2024. febr. 20. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!