Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszovoi albán ferfi viselkedese, amikor tetszik neki valaki, van e tapasztalat?
"Neharagudj mar hogy megkerdezem de miert lenne mar hozzam valo?"
Azért, mert mind a ketten egyszerűek vagytok, mint a faék.
Te nem a házasságod megjavításán dolgozol, hanem az albán férfi kollégád felé kacsintgatsz, az érdekel, hogy vajon mit akar tőled, mintha eddig egy lyukban éltél volna és nem tudnád mit szoktak a független férfiak akarni a nőktől.
Ő meg ahelyett, hogy Németországba ment volna egy ottani albán pékségbe dolgozni jóval több pénzért, inkább ide jött, talán azért, mert Németországba valamilyen okból nem mehet, lehet, hogy bűncselekmény miatt kitiltották.
Szerintem kavarj vele, aztán ha szakítasz, legfeljebb kibelez, elvégre teljesen más kultúra.
Nem fogok kavarni de koszi a biztatast. 🙏
Az, hogy a hazasagon miota probalunk javitani, vagy hogyan ne itt kezdjem el meselni. A ferjem is csak a gyerek miatt van velem .. de nem fogok en itt magyarazkodni.
Amig nem kacsingatok masokra tokeletesen tiszta a lelki ismeretem !
Feltettem egy kerdest, kar volt .. mindenki hulyenek nez es plusz kiforgatjatok az oszes szavam is!
Epp amiatt irtam ki a kerdest mert rajottem a hulye fejemmel, hogy mas kultura kepzeld el. Egy magyar pasit egybol eszreveszek ha akar valamit nincs ez az ingadozo kedelyvaltozasa. Elismetlem utoljara emiatt kerdeztem, mert feltunt hogy mind mas mint mi vagyunk, de nem feltetlen jelenti azt, hogy igenis mar egybol b*szni akar. M1 nem is kell mar valaszt adni, jobban jarok ha hallgatok itt is, a melot meg tul elem es annyi.
Olyan jo, hogy ti mindig is mindent tudtok, soha nem vagytok vagy nem voltatok meg csak hasonlo helyzetben sem. Nagyon szerencsesek vagytok, csak ne feledjetek sosem tudjatok hova sodor az elet benneteket aztan majd nehogy ti is itt kerdezoskodjetek, mert nem tudjatok mi van vagy ,hogy reagaljatok le az adott szitut.
“Szerintem kavarj vele, aztán ha szakítasz, legfeljebb kibelez, elvégre teljesen más kultúra.“
En azt kerdeztem alapbol, hogy van e hatso szandeka, akar e valamit vagy en nezem be a dolgot??!!
Egy szot nem irtam arrol, hogy konkret jelet adott volna nekem kavarasra vagy barmire is
Errol szol az egesz sz*r amit magyarazok!
Csak ugy nezem kar ..
Szerintem azért ingadozik a kedélye, mert pszichés problémái vannak. Egy normális ember (legyen az magyar, albán vagy akármilyen nemzetiségű) hangulata nem váltakozik ennyire drasztikusan. Lehet klinikai depresszió, mániás depresszió vagy egyéb pszichózis, esetleg bizonyos antipszichotikumok mellékhatása. Elégedett vagy a válasszal?
Szerintem csak kelleted magadat az albán csávóka előtt. Legyezgeti az egódat, hogy szívesen benyomná neked, ennyi. Itt meg játszod az eszedet, hogy nem érdekel téged Úgy, közben meg de. Megerősítést vársz full vadidegen emberektől, hogy meg e prütykölne téged. Igen, szívesen bevágná neked. Vagy csak dicsekedni jöttél? Nem nagyon értem. Az biztos, hogy soha (még csak kamaty szinten sem) állnék szóba albán, török, arab csávóval. De te tudod, persze.
Főleg, hogy azt mondtad, követett is már a csávó, megleste hol laksz.
Én nem bíznék benne, de neked viszked a sunád, úgyhogy ki tudja mit csinálsz.
Valaki magyar, vagy roma kolléga nincs abban a kisvárosban, hogy megpocsékoljon néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!