Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járna veled jól valaki egy párkapcsolatban?
-Csendes vagyok, velem nem igazán lehet veszekedni.
-Nagyon jól tudok főzni/sütni. (Sok étel van, amit különösen nagyon jól.)
Az a furcsa, hogy a miért nem-re tudnék mondani kapásból 18-20 dolgot.
Tudnék mondani egy tucat jó tulajdonságot, ami érdekessé tesz annak, aki az ilyen stílusú férfit szereti.
De tudnék ugyanennyi negativot is, amit vagy elfogad valaki, vagy nem egymást keressük.
Szerintem felesleges kiemelni 2-3 jó tulajdonságot, annyit mindenki fel tud sorolni magáról, de kontextus nélkül mit sem ér.
(Ui: #1 az meg különösen szomorú, ha azt, hogy veled nem kell színházba menni, a pozitív tulajdonságok közé veszed fel)
#6 Felhívnám a figyelmed arra, miszerint hozzátettem én szívesen megyek ha. Viszont előny, hogy spórol vele az ember. Mindenkinek más a fontos.
Jöhetnek még válaszok amik konkrétan a kérdésre felelnek.
Szerintem azért járna jól valaki egy kapcsolatban velem, mert nagyon hűséges vagyok és nagyon tudok szeretni.
Pozitív, mosolygós személyiségem van és nagyon tudok örülni mindennek.
Nagyon szeretem a gyermekeket és az állatokat.
Beszédes vagyok, mindig csinálok valamit vagy kitalálok valamit. Örökmozgó vagyok, imádok sportolni is :)
Sok oldalú vagyok. Szeretem az új dolgokat kipróbálni.
Huncut is vagyok:D
És mert szeretnék mindennap mosolyt csalni a szerelmem arcára.
20L
Két okból szomorú
- érdemes magad így reklámozni, mert a férfiak egy része max halálos fenyegetés hatására megy el ilyen helyre. A haverok egy jó része is nyafog, ha a párja évi 1x színházba menne, és nem értik, hogy én meg miért járok akkor is, ha szingli vagyok.
- azért is szomorú, mert te szereted, te vágysz rá, de megalkuszol, hogy oké, lemondasz erről egy kapcsolat miatt, ahelyett, hogy olyan férfit kerednél, akivel azonos az érdeklődési köröd.
A baráti társaságban van olyan lány, aki 5 év házasság után jött rá, hogy a párja 0 szinten fog neki bármit megadni, ami nem foci bámulás, és a következő 30 évet töltheti úgy, hogy semmit de semmit nem csinálnak abból, ami neki hiányzik (kimozdulni, programot szervezni, bármi). Ez szinten nem hangzik túl jól.
Mert én vagyok a legjobb mosogatószer.
Üdv: JAR
UI: egyébként azért, mert normális vagyok. A hangok is megmondták. 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!