Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha az ember nem ismeri sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ember nem ismeri sem magát, sem minden élethelyzetet 100%-osan, akkor hogyan jelenthet ki olyat, hogy ő sosem csalna meg senkit?

Figyelt kérdés
Hogy van bátorságod?
2024. febr. 13. 20:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20

Nem teljesen értem, hogy pontosan mi mellett vagy mi ellen érvelsz. (De lehet csak én vagyok kialvatlan.)

Én mindössze annyit állítok, hogy a megcsalások, válások, gyakran a bántalmazások nagyrésze olyan emberektől származik, akik szentül meg voltak győződve, hpgy sosem tennének ilyet.

2024. febr. 14. 10:13
 22/26 anonim ***** válasza:

Ohh, nem, nem így gondoltam.

Teljesen más amikor bántalmazásról vagy olyan megcsalásról beszélünk amikor az illető ezt úgymond 'sportot űz' abból hogy a másiknak ártson. Őket teljesen más kategóriába sorolom.

Azokról próbáltam beszélni, akik komolyan veszik a társukat és önmagukat, akik tudják hogy igenis történnek olyan események amit nem befolyásolhatnak.

2024. febr. 14. 10:29
 23/26 A kérdező kommentje:

Erről beszélek én is.

2024. febr. 14. 11:04
 24/26 anonim ***** válasza:
22: Azt mi tudja befolyásolni, hogy ne mondd el, hogy valaki más megtetszett? A kedveseim mindig előbb tudták, hogy valaki meg fog nekem tetszeni, mint én magam. Mert sokat meséltem róluk neki.
2024. febr. 14. 13:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy létezik akaraterő, akinek van, annál ez nem ösztöntől függ, hanem döntés kérdése.
2024. febr. 14. 15:35
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Meg az a szerelem is van. Lassan 30 éve, hogy férjnél vagyok. Nekem volt egy pár évig tartó viszonyom. És nem 30-as fiatalként hanem "meglett" 40-es éveim vége, 50-es eleje. És a partnerem 60 felé járt.Egy 20 évest is megszényenítő potenciával megáldva. Mint a villám ütött be és hatalmas szerelem volt. Ennek már 3 éve vége. Elötte, azóta is monogám vagyok, meg már az is maradok. Nem bántam meg. Ja, és sosem derült ki.
2024. febr. 15. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!