Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember nem ismeri sem magát, sem minden élethelyzetet 100%-osan, akkor hogyan jelenthet ki olyat, hogy ő sosem csalna meg senkit?
Eléggé szkeptikus vagyok azon kijelentésedet illetően, hogy 90%-ig ismered magad. Nem feltétlenül rólad van most szó, hanem arról, hogy a hétköznapi ember eljuthat-e egy ilyen szintű megismerésre.
Talán még a nagy gondolkodók mint Nietzsche, Kant vagy
Rousseau sem ismerték magukat ennyire.
A nagy csalódások okai a nagy kijelentések.
Pedig egyszerű. Eddig sose csaltam meg senkit, pedig két 10+ év hosszú kapcsolatom is volt (egyik ebből házasság). Most már lassan közelebb vagyok az 50-hez, mint a 40-hez, nem keresek társat, tehát jó eséllyel már nem is lesz kit megcsalnom.
Tehát kijelenthetjük, hogy úgy fogok meghalni, hogy soha nem csaltam meg senkit.
45N
Hát azért a saját jellemét ismeri az ember.
Tudod, hogyan viselkedsz bizonyos helyzetekben.
Ha becsületes vagy akkor is, ha az számodra rövid- vagy középtávon a társadalomban és a közvetlen környezetedben is hátrányos, akkor kijelentheted, hogy sosem csalnál meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!