Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha az ember nem ismeri sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ember nem ismeri sem magát, sem minden élethelyzetet 100%-osan, akkor hogyan jelenthet ki olyat, hogy ő sosem csalna meg senkit?

Figyelt kérdés
Hogy van bátorságod?
2024. febr. 13. 20:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Lehet nem 100%-osan ismerem magam, de legyen mondjuk 90%. Illetve volt már néhány kapcsolatom, van tapasztalatom. Az már elég ahhoz, hogy tudjam magamról hogy van bennem alapvető emberség. Ha benned nincs, az a te bajod.
2024. febr. 13. 21:03
 2/26 A kérdező kommentje:

Eléggé szkeptikus vagyok azon kijelentésedet illetően, hogy 90%-ig ismered magad. Nem feltétlenül rólad van most szó, hanem arról, hogy a hétköznapi ember eljuthat-e egy ilyen szintű megismerésre.

Talán még a nagy gondolkodók mint Nietzsche, Kant vagy

Rousseau sem ismerték magukat ennyire.

2024. febr. 13. 21:11
 3/26 anonim ***** válasza:
90%
Olyat sosem jelentenék ki hogy sosem csalnék meg senkit, csak azt hogy xy-t - jelen esetben a jelenlegi férjem - nem csalnám meg. Ezt ki merem jelenteni.
2024. febr. 13. 21:14
 4/26 A kérdező kommentje:

A nagy csalódások okai a nagy kijelentések.

2024. febr. 13. 21:17
 5/26 anonim ***** válasza:
93%

Pedig egyszerű. Eddig sose csaltam meg senkit, pedig két 10+ év hosszú kapcsolatom is volt (egyik ebből házasság). Most már lassan közelebb vagyok az 50-hez, mint a 40-hez, nem keresek társat, tehát jó eséllyel már nem is lesz kit megcsalnom.

Tehát kijelenthetjük, hogy úgy fogok meghalni, hogy soha nem csaltam meg senkit.

45N

2024. febr. 13. 21:17
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, te nem véleményekért jöttél ide, hanem kötekedni.
2024. febr. 13. 21:21
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
#4 bocs de nem értem. Nem csalnám meg a férjem. Milyen "nagy csalódás oka" lenne ez a kijelentésem? Mi ez az értelmetlen hülyeség?
2024. febr. 13. 21:22
 8/26 anonim ***** válasza:
92%
#2: bennem például legalább annyi önismeret van (lehet, hogy ez kevés, nem tudom), hogy BIZTOSAN tudjam: amennyiben ilyesmit tennék, zsigerileg olyan szinten megundorodnék magamtól, hogy az öngyilkosság közeli állapotba juttatna. Úgy látszik, kérdező, te el sem tudod képzelni, milyen az, amikor valaki meghasonlik.
2024. febr. 13. 21:39
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, értjük, te megcsalnád a párod, nem kell mást is belerángatni, meg úgy csinálni, mintha mindenki bűnös lenne.
2024. febr. 13. 22:03
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért a saját jellemét ismeri az ember.

Tudod, hogyan viselkedsz bizonyos helyzetekben.

Ha becsületes vagy akkor is, ha az számodra rövid- vagy középtávon a társadalomban és a közvetlen környezetedben is hátrányos, akkor kijelentheted, hogy sosem csalnál meg senkit.

2024. febr. 13. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!