Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csaltam a párom mi tevő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam a párom mi tevő legyek meg esz a bűntudat de mar egy éve tart. Élettársam azt modnja rosszul van csalódott bennem Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félre léptem mert bele szerettem egy másik emberbe viszonyunk volt. Féltékeny hogy van köztünk nemi kapcsolat amibe tisztába volt már az elején. Kikattant elmondtuk élettársamnak, úgy volt ha ezt meg csinálja vége de szeretem ő is szeret vissza sirta magát. De most úgy erzem paldon vagyok sajnálom az elettarsamat és a szerelmemet is. Mi tevő legyek, el költözés nem opció semmiféle képpen.

febr. 5. 18:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
34%
Szerencsére annyira undorító ember vagyok, hogy nem tervezek gyereket mivel mentális betegsegeim vannak :)
febr. 7. 12:41
 22/26 A kérdező kommentje:
21 neked akkor ne is tervezz mert öröklődik puszi
febr. 7. 16:24
 23/26 A kérdező kommentje:

18 és 20

Nagyon Nagyon szépen köszönöm

Igen így marad

febr. 7. 16:26
 24/26 A kérdező kommentje:

18 as a kérdésre a válasz ide jött ki találtunk el lett midnen mondva modntam neki előtte már ezt teszi vége szoba se állunk többet. Aztán sírt könyörgött hivogatott és bele mentem újból a játékba

Nagyon nehezen kezeli sőt eddig se tudtunk talkozunk napi 20 percnél többet most meg még ez is ritkább lett, szóval nagyon nehezen viseli többet akar de ebből nem látok ki utat sehogy sem, meg feltekeny pedig az elejétől tudta mivan

Korán mentem férjhez 16 éves voltam már együtt buliztunk e együtt ragadtunk ennek már 20 éve. És nem nem gondoltam mi lesz erre se hogy auti lesz a gyermek

febr. 7. 16:32
 25/26 anonim ***** válasza:
91%

Azt kell mondjam,sajnos a partnered sem túl lojális veled,meg kellene

értenie a helyzeted.Nagyon nehéz ügy,remélem valahogy jó irányba megoldódik végül.Kitartást.

febr. 8. 13:03
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm hát nem örül neki és handogalja is de hát ő is ember
febr. 8. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!