Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csaltam a párom mi tevő legyek meg esz a bűntudat de mar egy éve tart. Élettársam azt modnja rosszul van csalódott bennem Mit tegyek?
18 és 20
Nagyon Nagyon szépen köszönöm
Igen így marad
18 as a kérdésre a válasz ide jött ki találtunk el lett midnen mondva modntam neki előtte már ezt teszi vége szoba se állunk többet. Aztán sírt könyörgött hivogatott és bele mentem újból a játékba
Nagyon nehezen kezeli sőt eddig se tudtunk talkozunk napi 20 percnél többet most meg még ez is ritkább lett, szóval nagyon nehezen viseli többet akar de ebből nem látok ki utat sehogy sem, meg feltekeny pedig az elejétől tudta mivan
Korán mentem férjhez 16 éves voltam már együtt buliztunk e együtt ragadtunk ennek már 20 éve. És nem nem gondoltam mi lesz erre se hogy auti lesz a gyermek
Azt kell mondjam,sajnos a partnered sem túl lojális veled,meg kellene
értenie a helyzeted.Nagyon nehéz ügy,remélem valahogy jó irányba megoldódik végül.Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!