Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csaltam a párom mi tevő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam a párom mi tevő legyek meg esz a bűntudat de mar egy éve tart. Élettársam azt modnja rosszul van csalódott bennem Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félre léptem mert bele szerettem egy másik emberbe viszonyunk volt. Féltékeny hogy van köztünk nemi kapcsolat amibe tisztába volt már az elején. Kikattant elmondtuk élettársamnak, úgy volt ha ezt meg csinálja vége de szeretem ő is szeret vissza sirta magát. De most úgy erzem paldon vagyok sajnálom az elettarsamat és a szerelmemet is. Mi tevő legyek, el költözés nem opció semmiféle képpen.

febr. 5. 18:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%

1. és 6. válaszom után azt tudom még írni, hogy milyen érdekes pszichológiai tanulmány az ittlévőkről, hogyha két lábbal beleállnék a kérdezőbe és ítélkeznék és kimaxolnám a fröcsögést, akkor 100% hasznos lennék, ha reálisan látom a helyzetet és tudom, hogy az ember esendő és gyarló, de van bennem empátia és mindig, az élet minden területén próbálok mindenkinek segíteni, mindenkit kihúzni a szarból, akkor le vagyok pontozva a földig.

Pedig, tudjátok, tűzoltóként sokat látok a világból, kimentem az összetört autóból azt a cigány származású fickót, aki jaszkarizott és lezúzott másokat ártatlanul, de az ő élete is egy élet, amit meg kell mentenem, nem vagyok rendőrbíró, és nem statáriális ítélkező. Ha valaki hibázik, de elismeri, akkor az én olvasatomban megérdemli, hogy esélyt kapjon arra, hogy helyrehozza. Isteni kegyelem és szerencse, hogy a gyk válaszadói nincsenek valós hatalmi helyzetben, mert mindenkit a legkisebb hibáért felkoncolnának.

febr. 5. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
11, hagyd már abba a nyávogást. A többség szerint baromságot tanácsoltál az írástudatlan kérdezőnek, aztán nekiálltál hisztizni. Egyébként mi a szart számít, hogy egyetértenek-e veled?
febr. 5. 22:43
 13/26 A kérdező kommentje:

Először is nő vagyok és 20 éve együtt élünk volt rossz és jó időszak is van egy fiunk autista nem beszél, az élettársam pedig mozgáskorlátozott így született

Aztán jött a szerető olyat éreztem mint meg soha szex téren is és hogy egy egészséges férfi ér hozzám mert rajta kívül soha nem volt még senkim és itt vagyok 37 evesen egy senki egy korcs ennyi

febr. 6. 20:15
 14/26 anonim ***** válasza:
41%
Egy mozgáskorlátozottnak szültél. Itt az eredmény, szegeny autista lett. Te minden területen egészséges vagy? Nincs szervi vagy mentális oka annak, hogy nem találtál egészségest? Mert akkor a szeretővel kéne közös életet kezdeni mindent hátrahagyva. Azert kérdezd meg akar e résztvenni a fiad nevelésében. Főleg mert szerelmednek írtad
febr. 7. 00:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

11. Semmi relevánsat nem írtál, csak hülyeséget tanácsolsz másoknak. Csodálkozol hogy nem értünk egyet? Szerintem sem egészséges amit művelsz.

Egy mozgáskorlátozott emberrel élsz. Már az elején tudhattad volna hogy nem tudja megadni azt, amit más. Miért nem beszéled vele meg a nyitott kapcsolatot? Még az is jobb lenne, minthogy a háta mögött, gerinctelen módon csalod, folyamatosan.

Őszintén, nem szégyenled magad?

febr. 7. 01:15
 16/26 A kérdező kommentje:

Őszintén nem szégyenlem magam.

Nem megy bele a nyitott kapcsolatba

febr. 7. 06:27
 17/26 A kérdező kommentje:
Egészséges vagyok mindentéren
febr. 7. 06:28
 18/26 anonim ***** válasza:
63%

9.vagyok,én gondoltam hogy férfi vagy nem tudom miért(talán a nők a megbocsájtóbbak)

A leírtak alapján azért más a leányzó fekvése, már értem hogy miért nem opció a költözés illetve így megértem a megcsalást is(nem értek vele egyet de megértem)

Igen tény hogy fiatalon mentél férjhez

Azt hogy tudtad mit válalsz? Szerintem nem,éppen azért amit fentebb írtam

Hogy mi tévő legyél? Őszintén passz több opció is van de valaki mindenképpen sérül

A szerető mit mond folytassátok így? Neked belefér e hogy továbbra is hazugságban élj?

Soha nem gondoltam volna hogy ezt írom egyszer mivel megvettem a megcsalás minden formáját

De folytassd a kapcsolatot

febr. 7. 08:20
 19/26 anonim ***** válasza:
20%

14-es,ritka egy undorító ember vagy,és persze hülye is,mert

a mozgáskorlátozottságnak semmi köze az autizmushoz,te nagyon művelt.

Remélem neked is autista gyereked lesz,aztán mondjál majd ilyen

hangzatos süketségeket.Szégyellheted magad.

febr. 7. 11:35
 20/26 anonim ***** válasza:
27%

Sajnálom kérdező hogy így alakult,nem vagy könnyű helyzetben.

Mindenkinek vannak testi és lelki szükségletei,ráadásul egy kis örömforrás

neked nagyon ki jár,hisz autista gyereket nevelsz.

Mégis azt gondolom hogy tarts ki a gyerek és a férjed mellet,

nekik még annyi esélyük sincs a boldogságra nélküled.

Amiről meg nem tud a párod az nem fáj neki.

febr. 7. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!