Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csaltam a párom mi tevő legyek meg esz a bűntudat de mar egy éve tart. Élettársam azt modnja rosszul van csalódott bennem Mit tegyek?
Ha a párod is megbocsátotta neked, akkor innentől neked kell saját magadnak megbocsátani.
Úgy érzem, hogy van még egymással dolgotok, így nem preferálnám a szakítást, szétmenetelt.
Nem szereted a párodat. Keress rá akkor megoldást, hogy elköltözz tőle. Mi az, ami visszatart?
Össze vagy zavarodva, ez normális, férjem is így érzett szó szerint őrlődött köztem és a szerető közt. Mondtam, hogy nem egy opció vagyok, akkor a másikat válaszd inkább. Most örül, hogy ő lett valasztva. Szóval ne játsz más érzéseivel.
Te vagy a padlón? Két embert hülyítesz, az egyiket ki is használod, hogy nála élsz és te vagy a padló?!
Gyerek van legalább?
Az alatt az egy év alatt nem volt bűntudatod amíg mind két nővel voltál?
Szerintem most sincs csak beijedtél hogy most mi lesz VELED hisz még most sem az a kerdésed hogy hogyan tehetnéd jóvá hanem azon siránkozol hogy padlón vagy amiatt mert kiderült félsz hogy utcára kerülsz
Mit tegyél?
1. Légy tisztességes, szakíts az élettársaddal. Rohadtul nem ezt érdemli. A szeretőt is offold.
2. Vegyél egy helyesírás tankönyvet, valami förtelem az írásképed. Tanulj meg helyesen írni, az ég áldjon meg. Értem, hogy zaklatott vagy, de na.
3. Ez az idő épp elég lesz arra, hogy tiszta lappal tudj ismerkedni újra.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!