Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha az emberek többsége elvileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az emberek többsége elvileg elítéli a megcsalást, akkor miért olyan gyakori mégis?

Figyelt kérdés
Vagyis még itt az oldalon is leírják, hogy "gerinctelen dolog félrelépni, akinek nem jó a kapcsolata, az váljon, szakítson, azután ismerkedjen, bla, bla". De valamiért a valóság mégis más. Meg érzek egyfajta képmutatást is a témában, mert egyrészt az érettebb emberek jelentős része tudja, hogy a környezetében sok esetben előfordult már ilyesmi, mégis mikor valakiről nyíltan kiderül, hogy félrement, akkor van egy teátrális megbotránkozás, hogy "ejnye-bejnye, milyen erkölcstelen az illető". És ez minden korban így ment, nem csak most mikor már túlszexualizált a világ vagy a válás már lassan érdem lesz. Régen is ezt csinálták, nagypapám is mesélt sztorikat, hogy engedte meg barátjának, hogy nála találkozhasson a szeretőjével és falazott neki.

2024. jan. 17. 16:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"az emberiség összes bajára a monogámia felszámolása a megoldás"

Azt ugye tudod azért, hogy a Föld lakosságának 17%-ában monogám a kultúra?

2024. jan. 17. 18:10
 12/30 anonim ***** válasza:
31%

Pár éves kapcsolatban sokan nem csalnak...aztán igen mert újrakezdeni nem akarja.

Aki azt írja sose csal az majd 60 70 évesen térjen erre vissza.

2024. jan. 17. 18:37
 13/30 anonim ***** válasza:
74%

"Én úgy gondolom, hogy nagyon sok esetben a megcsalás oka nem a megromlott kapcsolat, hanem egy hirtelen erős vonzalom valaki más iránt"

Maximálisan egyetértek.

És messze nem a kefeljunk fuvel-faval híve vagyok, de elég irrealis elvaras az, hogy 30-40-50 év alatt ne jöjjön erős kísértés.

Persze, erre jön az, hogy a megcsalás döntés kérdése. Igen. Valóban. De olyanok mondják, akik magukat sem tudják rávenni dolgokra, egy fogyókúrát képtelenek tartani vagy január végén homalyba vesztek az új évi fogadalmak.

2024. jan. 17. 19:17
 14/30 anonim ***** válasza:
29%

Azok itelik el, akik lefossak a bokajukat a rettegestol, hogy oket is megcsalhatjak.

Ez egy szinte elkerulhetetlen dolog hosszu kapcsolatban, ahol meg van sok, de nem eleg.

2024. jan. 17. 20:20
 15/30 anonim ***** válasza:
58%

"Aki azt írja sose csal az majd 60 70 évesen térjen erre vissza."

Neked megnyugvás, ha mindenkit rossznak képzelsz, nem csak magadat?

2024. jan. 17. 20:24
 16/30 anonim ***** válasza:
23%
Nem megnyugvás neki, csak jobban látja a valóságot.
2024. jan. 17. 20:49
 17/30 anonim ***** válasza:
42%

15 csak reális vagyok...nem képzelek el senkit semminek. Én se csaltam meg senkit, de nem is volt még 10 plusz éves kapcsolatom.

N 31

2024. jan. 17. 20:52
 18/30 anonim ***** válasza:
54%
Ez oké, de akkor miért nem magadra vetíted le? Miért mindenkire? Nem értem, hogy aki keserű, az ilyenekkel nyugtatgatja magát, hogy másnak sem sikerül, ami neki nem?
2024. jan. 17. 20:57
 19/30 anonim ***** válasza:
25%
18 nem érted...hagyjuk 🤦🏻‍♀️
2024. jan. 17. 21:02
 20/30 anonim ***** válasza:
87%

Tökéletesen értem. Ezt sok ember csinálja sok témában, azért értem.

Ha mindenkire kivetítek egy egyéni hibát, elkerülhetetlennek állítom be, onnantól nekem nem kell semmit csinálnom. Nem az én hibám lesz, ha megcsalnak, nem kell jobban megválogatnom, kivel jövök össze. Senki sem szereti a felelősséget, ez egy extrém verziója.

2024. jan. 17. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!