Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nő bekavar egy családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő bekavar egy családos ember életébe, és ezáltal a férfi lelép vele, az a nő k.. va?

Figyelt kérdés

jan. 15. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%

60: azert eleg erdekes a rokonsagod is, a te farkaddal verik a csalant. Miert nem ok penzelik a megcsalt feleseget, miert csak toled varjak? Ha mar annyira nagyon sajnaljak, dobjak neki ossze a hazra valot.

Habar azt sem akarom elhinni, hogy 3 ev alatt semmit nem vett eszre a no. Vagy ennyire jo szinesz volt a ferj?

jún. 19. 11:29
 62/71 anonim ***** válasza:
47%

60! Pedig tök igazad van. Sz@rt se adnék a feleségnek. Itt ő a legnagyobb hibás. A férj abban hibázott, hogy nem a megcsalás előtt vált, de tévedés ne essék, ugyanúgy ő lenne a szemétláda, mert otthagyja azt a hűséges jó asszonyt. Mintha legalábbis egy jól működő kapcsolatnak az egyetlen kizárólagos feltétele a hűség lenne. Hát, nem. Hűtlenség nélkül is lehet rossz a házasság, lehet rossz természetű az ember. Nem értem, miért kell minden feleséget piedesztálra emelni, csak azért, mert megcsalták. A természetük, jellemük attól még ugyanolyan különböző, mint azoknak a nőknek, akiket nem csaltak meg.

Az meg egyáltalán nem borítékolható, hogy a férj az új párját is meg fogja csalni. A felek mindig hatnak egymásra valahogy. Ki így, ki úgy.

jún. 19. 11:31
 63/71 anonim ***** válasza:
100%

A férfi a qrva/ribizli/cafka ez tény és való, meg az is biztos, hogy a szerető nem mondta ki templomban/hivatalban a fogadást, nem tett ígéretet hűséget illetőleg, nem mondta ki, hogy jóban-roszban. Ez igaz.

Eddig egyet is értek.

Viszont az hogyan lehetséges akkor, hogy akit szeretőnek szeretne a férfi, hogy nem megy bele, sőt némelyik még inkább bemossa a feleségnek?

Lehet bosszúból, mert csak szexre hajt a férfi igen, de valamelyik már ott stoppolja a hűtlen férjet amikor flörtölni szeretne és ha megmondja neki határozottan, hogy nem és mégis erőszakoskodik azonnal bemártja otthon.

Sőt ha látja némelyik, hogy a kolléganővel pl. nagyon jóban van, elkapta őket inflagranti akkor is inkább elárulja a nejének akivel fogjuk rá ismerős mint hagyja hogy sötétben legyen.

Emiatt gondolom úgy, hogy hiába nem a szerető felelőssége a házasság mivolta akkor sem helyes, hogy nyugodtan kifekszik többször is a férjnek.

Általában a szeretők alacsony önbecsüléssel rendelkeznek mint a férjek, feleségek és a férjek, feleségek kapcsolatfüggők mint a huzat és csak a Szentlélek tartja őket össze.

Az is sűrűn előfordul, hogy a szerető versenyzik a feleséggel akinek fogalma sincs róla, hogy létezik és a férj úgy adja elő a szeretőnek, hogy neki pokol az élete a felesége mellett, de nem mer kilépni belőle mert akkor ő lesz a gazember, a gyermekei miatt nem mer, de van olyan díszpéldány is aki előadja a szeretőnek, hogy csak adjon neki egy kis időt és el fog válni, már válófélben vannak és a szerető elhiszi, verseng a feleséggel a kegyeiért.

A feleség pedig szintén hiszékeny legtöbbször mert ő is elhiszi a hazug férj hazugságait. Neki azt ígéri, hogy befejezi a románcot, le se feküdtek csak flörtöltek, vagy már vége az afférnak.

Ebből adódóan amikor a szerető borít ő a qrva mert hát a férjben megbízik a feleség.

A szerető meg őt szapulja mert direkt maga mellett tartsa, megfenyegette, hogy öngyilkos lesz, vagyis a férfi hazugságait benyelte.

Mindkettőt manipulálja, átvágja a palánkon és ő jár a legjobban mert még a két nő egymásra köpköd ő ugyanúgy folytatja a viszonyt azzal a szeretővel, valamint más nőt hálózz be és kezdődhet minden elölről míg a feleség végre kinyitja a szemét és kivágja mint a macskát kakilni.

Ilyesmi típusú forgatókönyvek, események szoktak lejátszódni.

Persze van úgy, hogy a szerető és férj összejön és boldogan élnek míg meg nem halnak a kivételt képezik, de nagyrészt nem így zajlik le mert a bizalmatlanság egymás felé előjön mégha nem is a hűtlenséggel kapcsolatban, de akkor a férj kapcsolatfüggősége okoz gondot ugyanis kapcsolatból kapcsolatba ugrik és az rossz jel mint köztudott.

jún. 19. 15:25
 64/71 Grizesteszta ***** válasza:
#61: Igen, igazad van, szerintem is furak a rokonok. En is javasoltam, hogy dobjak osdze a beugrot vsgy akar a teljes lakas arat. Meg nem jelentkezett senki, ellenben tegnap az ELMU " raoltotta" a villanyt a valsagstabra, mert a ferj elkoltozott tobb honapja, es mint kiderult: azota nem fizrtett villanyszamlat. ( hagyott lovet a no szamlajan, de fizikailag nem utalta at.) Most ujfent a krapekot szidja mindenki, pedig megtslaltak a bontatlan ELMU-s boritekokat. ☺️
jún. 19. 15:55
 65/71 Grizesteszta ***** válasza:
23%
#62: minden szavaddal egyetertek. Meg nem tslalkoztam az uj novel, de amut a ferj meselt, az nekem szimpatikus, en is drukkolok nekik. Szep napot neked!
jún. 19. 15:58
 66/71 anonim ***** válasza:
100%

63#-as vagyok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Nem tudom, hogy sírjak, vagy sirassak. Az ostoba nő elhiszi amivel befűzi a foglalt férfi és ha nem kap a fejéhez meg is fogja dugni.

jún. 19. 20:35
 67/71 anonim ***** válasza:
74%
A karma utolèr mindenkit. Amit màsnak adsz egyszer visszakapod...
jún. 23. 06:04
 68/71 anonim ***** válasza:
52%
Kurwa talán nem, de aljas szemét az igen.
szept. 2. 20:46
 69/71 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a férfin múlik.

Százan is kikezdhetnek egy férjjel, most akkor mindegyik elválik a feleségétől?

Én amikor megismertem a férjem, kb nem tudtam le vakarni sem pedig felesége volt. Elköltözött rögtön a feleségétől.

Nem én akartam, hanem ő volt nagyon kitartó!

szept. 3. 06:16
 70/71 anonim ***** válasza:
60%
Sosem értettem, hogy ebben a felállásban miért a harmadik felet érik a retorziók, miért vele kezd el szenvedni a felszarvazott személy. Mármint van két ember, az egyik ha nem is hivatalosan vett el, de azért ha már családot alapított veled, akkor legalább ráutaló magatartással egyértelműen belement, hogy veled képzeli el a jövőjét, szeret, támogat, veled öregszik meg, stb. Emellett van egy random ember, akit jó esetben nem is láttál még életedben, nem is tudsz róla. Nekem azonnal az lenne a logikus, hogy azon kérjem számon az ígéretet, aki megtette, aki szeret(ett), nem egy teljes idegentől. A szerető nem tartozik nekem ebben az esetben semmivel, lehet hogy nem is tudott arról, hogy a másik családos. De ha tudott is, nem az ő dolga volt erkölcscsöszködni egy felnőtt ember felett.
szept. 3. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!