Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő bekavar egy családos ember életébe, és ezáltal a férfi lelép vele, az a nő k.. va?
60: azert eleg erdekes a rokonsagod is, a te farkaddal verik a csalant. Miert nem ok penzelik a megcsalt feleseget, miert csak toled varjak? Ha mar annyira nagyon sajnaljak, dobjak neki ossze a hazra valot.
Habar azt sem akarom elhinni, hogy 3 ev alatt semmit nem vett eszre a no. Vagy ennyire jo szinesz volt a ferj?
60! Pedig tök igazad van. Sz@rt se adnék a feleségnek. Itt ő a legnagyobb hibás. A férj abban hibázott, hogy nem a megcsalás előtt vált, de tévedés ne essék, ugyanúgy ő lenne a szemétláda, mert otthagyja azt a hűséges jó asszonyt. Mintha legalábbis egy jól működő kapcsolatnak az egyetlen kizárólagos feltétele a hűség lenne. Hát, nem. Hűtlenség nélkül is lehet rossz a házasság, lehet rossz természetű az ember. Nem értem, miért kell minden feleséget piedesztálra emelni, csak azért, mert megcsalták. A természetük, jellemük attól még ugyanolyan különböző, mint azoknak a nőknek, akiket nem csaltak meg.
Az meg egyáltalán nem borítékolható, hogy a férj az új párját is meg fogja csalni. A felek mindig hatnak egymásra valahogy. Ki így, ki úgy.
A férfi a qrva/ribizli/cafka ez tény és való, meg az is biztos, hogy a szerető nem mondta ki templomban/hivatalban a fogadást, nem tett ígéretet hűséget illetőleg, nem mondta ki, hogy jóban-roszban. Ez igaz.
Eddig egyet is értek.
Viszont az hogyan lehetséges akkor, hogy akit szeretőnek szeretne a férfi, hogy nem megy bele, sőt némelyik még inkább bemossa a feleségnek?
Lehet bosszúból, mert csak szexre hajt a férfi igen, de valamelyik már ott stoppolja a hűtlen férjet amikor flörtölni szeretne és ha megmondja neki határozottan, hogy nem és mégis erőszakoskodik azonnal bemártja otthon.
Sőt ha látja némelyik, hogy a kolléganővel pl. nagyon jóban van, elkapta őket inflagranti akkor is inkább elárulja a nejének akivel fogjuk rá ismerős mint hagyja hogy sötétben legyen.
Emiatt gondolom úgy, hogy hiába nem a szerető felelőssége a házasság mivolta akkor sem helyes, hogy nyugodtan kifekszik többször is a férjnek.
Általában a szeretők alacsony önbecsüléssel rendelkeznek mint a férjek, feleségek és a férjek, feleségek kapcsolatfüggők mint a huzat és csak a Szentlélek tartja őket össze.
Az is sűrűn előfordul, hogy a szerető versenyzik a feleséggel akinek fogalma sincs róla, hogy létezik és a férj úgy adja elő a szeretőnek, hogy neki pokol az élete a felesége mellett, de nem mer kilépni belőle mert akkor ő lesz a gazember, a gyermekei miatt nem mer, de van olyan díszpéldány is aki előadja a szeretőnek, hogy csak adjon neki egy kis időt és el fog válni, már válófélben vannak és a szerető elhiszi, verseng a feleséggel a kegyeiért.
A feleség pedig szintén hiszékeny legtöbbször mert ő is elhiszi a hazug férj hazugságait. Neki azt ígéri, hogy befejezi a románcot, le se feküdtek csak flörtöltek, vagy már vége az afférnak.
Ebből adódóan amikor a szerető borít ő a qrva mert hát a férjben megbízik a feleség.
A szerető meg őt szapulja mert direkt maga mellett tartsa, megfenyegette, hogy öngyilkos lesz, vagyis a férfi hazugságait benyelte.
Mindkettőt manipulálja, átvágja a palánkon és ő jár a legjobban mert még a két nő egymásra köpköd ő ugyanúgy folytatja a viszonyt azzal a szeretővel, valamint más nőt hálózz be és kezdődhet minden elölről míg a feleség végre kinyitja a szemét és kivágja mint a macskát kakilni.
Ilyesmi típusú forgatókönyvek, események szoktak lejátszódni.
Persze van úgy, hogy a szerető és férj összejön és boldogan élnek míg meg nem halnak a kivételt képezik, de nagyrészt nem így zajlik le mert a bizalmatlanság egymás felé előjön mégha nem is a hűtlenséggel kapcsolatban, de akkor a férj kapcsolatfüggősége okoz gondot ugyanis kapcsolatból kapcsolatba ugrik és az rossz jel mint köztudott.
63#-as vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nem tudom, hogy sírjak, vagy sirassak. Az ostoba nő elhiszi amivel befűzi a foglalt férfi és ha nem kap a fejéhez meg is fogja dugni.
Szerintem a férfin múlik.
Százan is kikezdhetnek egy férjjel, most akkor mindegyik elválik a feleségétől?
Én amikor megismertem a férjem, kb nem tudtam le vakarni sem pedig felesége volt. Elköltözött rögtön a feleségétől.
Nem én akartam, hanem ő volt nagyon kitartó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!