Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő bekavar egy családos ember életébe, és ezáltal a férfi lelép vele, az a nő k.. va?
Kérdező, definíciók nélkül nem lehet élni? Miért kell/akarsz egy nő homlokára bélyeget ragasztani? És ha ragasztasz, ki ne tojja le, hogy mi van azon a bélyegen? Ha az új pár kapcsolata sikeres és tartós, akkor kisebb gondjuk is nagyobb lesz annál, hogy az elhagyott feleség vagy bárki más hogyan definiálja az új nőt. Ha meg nem tartós, akkor nem mindegy, hogy 'minek nevezzelek?'
Ha egy kapcsolatból az egyik fél kilép egy harmadik miatt, az minősíti a kapcsolatot is( nem volt elég erős), az elhagyott nőt is és az újat is ill. a kilépő reményeit is. Beszélhetünk tehát 'elhanyagolt, leépült, belefáradt, újra kezdeni akaró' férjről, a 'mindennapokba beleszürkült' feleségről és 'lehet, hogy nem jobb, de más' nőről?
Pont azokat szokták 'lecserélni', akik olyan egysíkúan, egyszerűen, szürkén élik a életüket, mint amilyen szürke, kategorizáló ez a kérdés...
"Nem kva, de utána ne csodálkozzon ha ő is meg lesz unva x év múlva és le lesz cserélve ☺️"
Vagy a pasi ne csodálkozzon, hogy ő is meg lesz únva, mint a nő exe.
#33, #36:Miért gondoljátok, hogy aki egyszer kilépett vagy egyszer csalt, az a köv. kapcsolatban is fog? Én pl 20 év után léptem ki, és közben sem csaltam. Kiléptem, majd beleszerettem valakibe, aki szintén kilépett, 15 év után. Erre azért nem lehet azt mondani, hogy minden legyet röptében és bárkivel , bármikor. Egyszerűen az emberek oly mértékben 'elváltozhatnak' egymástól, hogy ezek a differenciák, hiányok, magányok nem mindig rendezhetők. És ha nem rendezhetők, akkor jobb kilépni szerintem.
De azért azt engedjük már feltételezni, hogy az ember nem magában , egyedül dönt, hanem a döntését befolyásolja a 'környezet'. És ha más a 'környezet( társ)' akkor más lesz a végeredmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!