Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő bekavar egy családos ember életébe, és ezáltal a férfi lelép vele, az a nő k.. va?
"Esetleg mindkét fél szerelmes?"
Ahogy Demjén Rózsi megénekelte: Nekem most kell eldöntenem, te kellesz, vagy a végtelen, vagy együtt mind a kettőt elnyerem...
42: “ Ha már a férjben nincs annyi, hogy váljon, vagy nyitott kapcsolatban legyen a nejével akkor legalább a szeretőben lehetne annyi, hogy nem megy bele.”
Es miert a szereto torodjon a hapsi hazassagaval? Miert nem a hapsi foglalkozik a sajat hazassagaval?
Beprobalkozhat 100 nonel a hutlen pasi, a 101-nel sikerrel fog jarni (most nagy szamot mondhat) es megis a 101. no lesz a krva. Veletlenul sem a hapsi az otvar, aki elotte mar 100 nonel beprobalkozott..olyan erdekes ez.
#43:
"Nem ku.rva hiszen nem pénzért szexel vele (vagy azért?), de ribinek ribi és a házas férfi is hímribi ugyanúgy."
Már csak azért nem kéne belemenni mert magát nézeti le azzal, hogy férjes (gyerekes) férfi szeretője. Sokszor még szerelmes is, vagy szerelembe esik és az a mocskos rohadék használja míg meg nem unja aztán újabb szeretőt keresgél.
Annak a feleségnek pedig eléggé sokszor fogalma sincs róla, hogy milyen gennyláda a "drága" férje mert "mindent megad neki csak éppenséggel nem hűséges hozzá". De mégha rá is jön és van olyan hülye, hogy vele marad akkor sem kéne beállni a szeretők klubjába, vagy egyetlen szeretőként létezni mert ha már az a semmirekellő rohadék cseszik rá arra, hogy hűséget fogadott akkor a potenciális szeretőnek tisztelnie kéne minimum a házasság intézményét.
Aki azt írja, hogy csak a férfi a hibás, ő a kur.va és hasonlók el nem tudom képzelni hogyan lehet így gondolkodni.
Egyébként fordított nemekkel ugyanígy gondolom még mielőtt azzal állna elő valaki, hogy nőket gyűlölő alak vagyok.
Ja és nem csaltak meg (vagyis nem tudok róla). Nem állok se a szerető, férj, feleség oldalán sem ha eddig nem tűnt volna fel...
#45:
Mint lejegyeztem hogyha szerelmes az a szerető azért az eléggé nagy törést okoz és ha nem tud rajta túllépni akkor a párjához, vagy potenciális partnerhez nem fog tudni úgy hozzá állni mert lehet, hogy még mindig a házasférfit szereti, vagy attól tart, hogy őt fogja megcsalni a partner/férj a jövőben.
A feleség pedig "jól jár" ha "megszokja" a hűtlenséget, ugyanúgy titokban csalja, vagy lelép valakivel.
Vannak olyan esetek, hogy 10+ év után tér észhez a feleség és dobbant. Nem biztos, hogy "örökké" tűrni fogja a megcsalásokat. Lehet megvárja míg felnőnek a gyerekek, vagy összeszedi magát anyagilag.
Szerintem nem lehet ezek alapján kategorikusan kijelenteni, hogy a szerető jobban jár egyáltalán.
"Aki azt írja, hogy csak a férfi a hibás, ő a kur.va és hasonlók el nem tudom képzelni hogyan lehet így gondolkodni."
Én meg azt nem értem, hogy lehet másként. Miért kell egy nőt Teréz anyának nézni, hogy majd Ő felelősséget vállal 2 másik ember házasságáért? Milyen jogon várják el tőle? Mi köze van neki hozzá?
A szingliségnek és a házasságnak is megvannak az előnyei és a hátrányai is. Az egyik ilyen házassági hátrány, hogy kizárólag egy emberrel fekhetsz le a jövőben. Na, most az nonszensz, hogy egy szingli nő viselje a házasok hátrányát, miközben az előnyeit nem élvezheti.
(Fordított nemekkel is így gondolom, csak az a ritkább.)
Pedig leírtam szerintem eléggé egyértelműen mi a gond ezzel. Persze nem kell megérteni egymást, eszmecserét folytatni, vagy inkább csak a kérdésre válaszolni. Én azokkal értek egyet akik szerint mindkettő, sőt mindhárom így-úgy-amúgy bűnös a történetben valamilyen mértékben.
Más kérdések alatt amúgy minden utolsó kurv.áknak, cédáknak el vannak hordva a szeretők csak "valahogy" e kérdés alatt vannak többségben azok a válaszok ahol a férfit hibáztatják a kialakult helyzet miatt, meg néhányan a feleséget is. De amúgy nem kell itt a házasságot előhozni, egy csomó párkapcsolat megcsalás után ér véget. Mert vagy kidobja a megcsalt fél a megcsalót vagy ő lép le a szeretővel. Én szerintem a megcsalás undorító dolog és bár, hogy a feleség nem hibátlan (és tegyük fel nem bántalmazta a férjet, nem mentális beteg) akkor sem érdemli meg, hogy megcsalja a férj és ha a szerető simán belement szemrebbenés nélkül, tekintet nélkül bármire/bárkire (lehet az csak a jövőre nézve) akkor ő sem sokkal különb a férjtől. Az még "normális" kategória amikor érzelmileg történik a megcsalás és úgy szakít, vál el valamelyik, de amikor a szerető beleegyezik a szeretői visszonyba véleményem szerint egyáltalán nem elfogadható egyik fél oldaláról sem.
#49! Ja, értem. Mindjárt kiderül, hogy csak az a r.bi a hibás, hisz a házaspár csak nyitott kapcsolatban él 🤣
"Pedig leírtam szerintem eléggé egyértelműen mi a gond ezzel."
Na, mi? Erre gondolsz talán?:
"Már csak azért nem kéne belemenni mert magát nézeti le azzal, hogy férjes (gyerekes) férfi szeretője. Sokszor még szerelmes is, vagy szerelembe esik és az a mocskos rohadék használja míg meg nem unja aztán újabb szeretőt keresgél."
Felnőtt ember. Majd ő eldönti, hogy ez neki probléma-e. De az biztos, hogy ettől nem lesz r.bi.Ha mindenképpen ilyen aspektusból szeretnéd nézni, akkor pont hogy áldozat lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!