Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nő bekavar egy családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő bekavar egy családos ember életébe, és ezáltal a férfi lelép vele, az a nő k.. va?

Figyelt kérdés

jan. 15. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
28%

"Az egyedülállóhoz nem illik házas/férjezett hanem más egyedülálló."

Csakhogy ez nem státusz, hanem vonzalom alapján működik.

Mit kezdjek az egyedülállókkal, ha közülük egyik sem vonz? És most nem kell jönni azzal, hogy hány milliárd ellenkező nemű él a Földön, amikor nyilvánvalóan csak azokról lehet szó, akikkel találkozunk. Ez pedig van, aki esetében nem jelent túl sok embert, így minden további nélkül lehetséges, hogy nincs köztük olyan, aki megfog.

Ha végre találkozom olyannal, aki vonz, nem fogom automatikusan elutasítani csak azért, mert házas. Hogy aztán vergődjek tovább a végtelenségig egyedül vagy valami vonzalommentes posványban...

jún. 18. 19:00
 52/71 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom mi a bajod komolyan, de rendben van legyen igazad. Belelátsz a fejembe monitoron keresztül és átlátsz rajtam mert valójában szerintem a férj nemi erőszak áldozata, vagy csak véletlenül esett bele a szerető nemiszervébe és kizárólag a szerető az ordas nagy kur.va... Irónia off.

Holott leírtam, hogy mindhárom hibás valamilyen módon, mértékben és a férj, szerető egyaránt ribizli.

Nem tudom pontosan mi a bajod, de valószínűleg nem megy az értő olvasás, vagy valami miatt magadra vetted, hogy a szerető szerintem szintén ribi mint a férj (feleség fordított esetben). Azt hiszem többet nem fogok veled társalogni mert nincs értelme.

jún. 18. 19:01
 53/71 anonim ***** válasza:
74%

#51:

Te életed, úgy éled ahogyan csak szeretnéd, ha neked megfelel a pár órácska, olykor pár vacsi, program akkor rendben van. De attól még a társadalom nagyrésze/fele elítéli a megcsalást, férjet és a szeretőt is mivel részt vett benne. Nem muszáj, hogy érdekeljen az emberek (ellen)véleménye, ha neked így jó akkor így jó.

jún. 18. 19:05
 54/71 anonim ***** válasza:
26%

#52! Itt egyedül neked van bajod, gondolom, megcsalt feleség vagy. Azok nem bírják elviselni, ha másnak más a véleménye. Én elsőre is értettem, hogy szerinted MINDENKI hibás. Szerintem meg nem. Mert ahhoz, hogy a szerető hibás lehessen kéne egy hiba. Egyelőre nem sikerült megnevezned, mi az. Hogy hetero nő létére lefekszik egy férfival? Mert a férfi családi állapota lényegtelen, ha egyszer soha senkinek semmiféle fogadalmat nem tett, arra vonatkozóan, hogy milyen státuszú férfiakkal fekszik le a jövőben. Bármilyennel szexelhet. Érted?

SZERINTED lehet, hogy a szerető r.bi, de ez a te szubjektív véleményed. A valóságban nem lesz az, ha egyszer a cselekmény nem fedi le a r.bi fogalmát.

jún. 18. 19:30
 55/71 anonim ***** válasza:
79%

Ha pénzeli a faszi akkor q..rva. Ha nem, akkor a nő szimplán egy igénytelen, önbecsülés nélküli, jellemtelen hulladék.

Normális értékrenddel rendelkező személy nem létesít semmilyen viszonyt házas/kapcsolatban levő emberrel, még akkor sem ha vonzódik hozzá. Eleve pl szerelmes csak akkor lehet az ember ilyenkor, ha tudatosan, módszeresen közel engedi magához a másikat, bizalmasan kezdenek el ismerkedni ( amit amúgy el lehet kerülni ha akarja az ember), azaz játszik a tűzzel, szánt szándékkal.

Hűségesnek minden esetben a házas/kapcsolatban levő félnek kell(lene) lennie.

51. Nem vonzalom, hanem gerinc alapján működik. hogy az embernek mennyire van önbecsülése, és hogy mennyire tartja tiszteletben mások párkapcsolatát. + Hogy mégis milyen minőségű kapcsolatot vár egy olyan féregtől aki megcsalja a párját.

jún. 18. 23:20
 56/71 anonim ***** válasza:
jún. 18. 23:46
 57/71 anonim ***** válasza:
71%

Csakhogy válaszoljak is ha nő, ha férfi a szerető és ha férfi ha nő lép félre akkor is mindkettő féreg. Az egyik amiatt, hogy félrement a másik meg azért mert gerinc nélkül szintén hagyta magát leápolni.

Vannak olyan élethelyzetek, hogy el nem hinné a többség, hogy a házastársak hűségesek mint érzelmi mint fizikai téren és azért mert annyi, de annyi erkölcstelen, szégyentelen gyökér létezik.

Szinte biztos, hogy akik azt állítják, hogy a szerető nem tartozik semmivel más emberi lénynek mint pl. a tisztelet, vagy, hogy nem Teréz anyák ők akkor világi nagy büdös qrvák akik kamatyoltak, kamatyolnak, kamatyolni fognak foglalt vagy házas férfiakkal és azért védekeznek annyira pedig senki nem szólt hozzájuk konkrétan.

Nagyon könnyű lemosni a retket magukról elvégre nem ők fogadtak hűséget, de azt elfelejtik, hogy az a feleség illetve férj aki megcsalva van is emberből van, hibázik meg persze azt,hia házasság zátonyra futássához alapvetően két ember szükséges.

Szóval aki a feleségre fúj, hogy biztos nem adott pinát, házisárkány, csúnya, elhízott volt az majd nehogy ugyanúgy végezze.

Nem vagyok megcsalt feleség/férj, de csaltak már meg és én nem tenném meg akkor se senkivel mert tudom milyen rossz érzés.

Ha létezik ha nem létezik karma, igazságszolgáltatás remélhetőleg a szerető és csalfa féreg ki fogja egymást nyírni a bizonytalanságban, hogy vajon mikor fog a másik félreb@szni hiszen képes volt szeretőként funkcionálni és a csalfa képes volt megcsalni az exét.

De ha nem is ilyesmi miatt megy tönkre a kapcsolat akkor lehetőleg a pénzcentrikusság, önzőség, diszharmónia fogja megölni az amúgyis sz@r kapcsolatukat.

jún. 19. 00:05
 58/71 anonim ***** válasza:
33%

#57! "Szinte biztos, hogy akik azt állítják, hogy a szerető nem tartozik semmivel más emberi lénynek mint pl. a tisztelet, vagy, hogy nem Teréz anyák ők akkor világi nagy büdös qrvák akik kamatyoltak, kamatyolnak, kamatyolni fognak foglalt vagy házas férfiakkal és azért védekeznek annyira pedig senki nem szólt hozzájuk konkrétan."

Igen, ez biztos. Hozzájuk senki nem szólt, a kérdező kizárólag csak téged szólított meg név szerint 🤣 Az véletlenül se fordulhat elő, hogy simán csak ők is válaszolnak egy kérdésre és történetesen más a véleményük, mint neked. Hát, hogy képzelik? Majd te eldöntöd, hogy ki mit gondolhat, elvégre te vagy az igazságosztó jóságos atyaúristen.

Nem, én speciel senkinek nem vagyok a szeretője, nem is szeretnék kib@szni magammal, hogy az legyek, szóval tervben sincs, de az hétszentség, hogy nem lenne lelkiismeret-furdalásom, ha egy ilyen házi sárkányt csalnának velem.

"de azt elfelejtik, hogy az a feleség illetve férj aki megcsalva van is emberből van, hibázik"

Tehát csak a tökéletes feleség hibázhat, az nem féregség, csak a szerető "hibája."

"De ha nem is ilyesmi miatt megy tönkre a kapcsolat akkor lehetőleg a pénzcentrikusság, önzőség, diszharmónia fogja megölni az amúgyis sz@r kapcsolatukat."

Milyen jó, hogy te így meg tudod josolni, hogy fog tönkremenni egy még létre se jött kapcsolat. De az eredeti, amiben csaltak, az biztos nem szar, az tökéletes, sose nem ment volna tönkre, ha nem jön az a r.bi😂 Ugyanaz a férj (aki lehet a feleség is, szóval nevezzük csak megcsalónak), csak az új kapcsolatában lesz pénzcentrikus, önző, ki tudja még mi.Az eredetiben maga volt a tökély, csak szegényt megerőszakolta a szerető.

Még szerencse, hogy nem süt belőled a sértettség és a gonoszság 🤣

jún. 19. 01:08
 59/71 anonim ***** válasza:
51%

Amikor a feleseg megy felre, o a krva. Amikor a ferj, az o szeretoje az. Valahogy a ferfiak felelossege sosem kerdes ebben a temaban.

Amiota vilag a vilag, mindig is voltak szeretok. Vannak es lesznek is. Mindig is voltak-vannak-lesznek szar hazassagok, ahol a felrebszo fel a hutlenseget valasztja, a valas helyett. Lesznek labtorlo ferjek-felesegek, akikkel barmit meg lehet tenni, es a sokadik megcsalast is megbocsatjak, sot, leghabzobb szajjal ok mocskoljak a szeretot.

Csakhogy mindenki azt felejti el, hogy egy hazassagban a ferj-feleseg legyen huseges. Ne azert ne kurjon valaki felre, mert a masik visszautasitotta. Regen rossz, ha egy harmadik idegen emberen mulna a hazastarsam husege.

Ha a ferjem megcsalna, rohadtul nem arra pazarolnam az energiamat, hogy a ferjemet vedjem es a masik not mocskoljam. Nekem azzal a novel semmi dolgom. A ferjem tartozna felem magyarazattal.

jún. 19. 09:59
 60/71 Grizesteszta ***** válasza:
18%

#59:Tökéletesen egyetértünk, mint ha én írtam volna. Egy dologgal egészíteném ki és ez most számomra egészen 'közeli' probléma. Mert hogy azt vallom, hogy a 'megcsalás/ szeretővé válás/szerető tartás/ de még a becsukom a szemem, nem is látom, mit csinál a párom' viselkedésminták is lehetnek tisztességesek, de lehetnek tisztességtelenek is, mindez a körülményektől függ. És a körülmények sokfélék lehetnek, tehetik ugyanazt a cselekedetet 'jóvá' , de rosszá' is.

Egy közeli rokonomat csalta meg a férje, mint kiderült 3 éve tart a viszony, most a férj lépett, mert a szeretővel jön a gyerek- nem véletlenül, hanem tervezetten. Na, kitört a családi balhé, mindenki a férjet szidja és azt várja, hogy én segítsek a feleségnek új életet kezdeni, de ezt úgy, hogy adjak kölcsön neki induló tőkét ahhoz, hogy lakást vegyen magának. Plusz: értelemszerűen álljak az elhagyott feleség mellé erkölcsileg is.

És itt van a dilemma: lenne pénzem, tudnék adni, de ezzel a saját gyerekeim örökségét rövidíteném meg, mert hogy a büdös életben nem látnám viszont a pénzemet, tehát 'örökös kölcsön' lenne, az tuti. Ami meg az erkölcsi támogatást illeti: a nő a rokonom, őt csalták meg, de a férfi az, aki ezt a 20 éves kapcsolatot igyekezett működtetni, életben tartani, a házasságot mind érzelmileg, mint egzisztenciálisan 'kezelni'. A feleség sose csinált semmit, csak vernyogott, panaszkodott, 'lelke volt' , meg barinőjei, szépségcsapata, pszichológusa- erre főleg nagy szüksége volt az ő nehéz sorsa mellett. Én mindig azt mondtam, hogy ha a férj egy szent lenne is ( nem szimplán csak egy bamba borjú) akkor is előbb-utóbb tönkremegy a házasság, mert egyszerűen aránytalanok a terhek, a feladatok, a 'részvétel' a kapcsolatban. Eddig lehülyézett a rokonság, most felébredt mindenki és szidják a palit, bár négyszemközt , igen halkan azért vannak olyan hangok is, hogy 'hát, azért nem is csoda...'

Szóval itt ugye a 'hibás' első sorban a férj, másodsorban a szerető, harmadsorban - talán, de nagyon csak talán- a feleség se ártatlan. Szerintem meg csak az következett be, amit eddig is látni lehetett, és a legnagyobb hibás ebben az egészben a feleség, mert úgy kihasználni 20 éven keresztül a férjet, ahogyan azt ő tette, na ehhez művészet kell. De attól még ugye a férj csalt, tehát őt szidja a fél város...:)

Nem tudom elítélni a történteket teljes szívemből, sőt azt hiszem, beülünk négyesben egy vacsorára az új párral, hogy megismerkedjünk a kismamával... Ezt még a rokonoknak nem mondtam, ennyire vakmerő én se vagyok.:)

jún. 19. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!