Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett már valaki szeretőből élettárs? Van arra példa, hogy valaki évekig hitegetve volt de végül elnyerte jutalmát ?
Nem kamu, de egy ismerősöm van így. Egy évet ígértek neki, mármint hogy egy éven belül elválik, addig várjon rá. De már eltelt kettő is. Ismerősöm azt mondja, ő vár rá ameddig csak kell, mert tudja, hogy együtt lesznek egyszer majd. Próbáltam meggyőzni, hogy ilyen nincs. De szerinte pedig van. Én nem tudok rá példát, nem is hallottam ilyet senkitől, hogy ha valaki évekig szerető, végül mégiscsak ő lesz az igazi.
Ti tudtok ilyen történetet?
#20: Én vagyok a 19, és igen, ez a 3. komoly kapcsolatom. (komolytalan nem volt és hamarosan 60 éves leszek.) Az első férjem meghalt, a 2. férjemtől elköltöztem 20 év után és költözés közben találkoztam a harmadikkal, azóta vele élek, vélhetően halálunkig. Összefoglalva: igen, szerintem ez 'komoly'.
És most a kérdés: miből is következtettél az ' AMúgy meg 5 évente elválik, ha újra szerelmes lesz?'-re? Írtam én ilyet valahol? De az idézeteddel egyetértek: igen, gyakran van olyan, hogy valakinek azért lesz szeretője, mert beleszeret valakibe.:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!