Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett már valaki szeretőből élettárs? Van arra példa, hogy valaki évekig hitegetve volt de végül elnyerte jutalmát ?
Nem kamu, de egy ismerősöm van így. Egy évet ígértek neki, mármint hogy egy éven belül elválik, addig várjon rá. De már eltelt kettő is. Ismerősöm azt mondja, ő vár rá ameddig csak kell, mert tudja, hogy együtt lesznek egyszer majd. Próbáltam meggyőzni, hogy ilyen nincs. De szerinte pedig van. Én nem tudok rá példát, nem is hallottam ilyet senkitől, hogy ha valaki évekig szerető, végül mégiscsak ő lesz az igazi.
Ti tudtok ilyen történetet?
*és hozzáment az elsőhöz, aki hajlandó volt elvenni.*
A hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyust:DD
Igen, én tudok ilyen történetet.
Képzeljétek létezik olyan, akinek azért lett szeretője, mert szerelmes lett az illetőbe. Nem is egy. Nem tudom ti hol éltek, én nem nagyvárosban, de sok ilyenről tudok. Meg persze dolgoztam nagy létszámú munkahelyen, ott is volt több példa erre. Viszont aki házas, főleg ha gyerek is van, tudja hogy nem éppen egyszerű és gyors esemény egy válás. Szóval 1-2 év szerintem még belefér.
Nyilván a 9-es történet a másik eset, a hitegetős, érzelemmentes szervezői kapcsolat.
Szóval semmi nem fekete vagy fehér.
Persze a féltékeny feleségek és gerinces hadjárat biztosan megtalál itt is de nem érdekel a lepontozás.
(Nő vagyok, házas és nekem nincs szeretőm)
Utolsó vagyok
szervezői =szeretői
Nem minősíteni akarok, igaz történetekre vagyok kíváncsi, ezért számomra nincs rossz válasz, nem pontozok le senkit.
Én is nő vagyok házas és nincs szeretőm 😀😀😀
Valóban igaz, hogy nem minden fekete fehér.
De ahhoz mit szóltok, hogy az én ismerősöm egy férfi? (Mert úgy láttam alapból nőnek gondoltátok)
Őt hitegeti egy nő, hogy elválik a nárcisztikus férjétől csak idő kell neki hozzá mert nem mindegy hogyan. Gyerek nincs.
Én csak azt nem értem, ha én egy nárcisztikussal élek együtt, akkor miért nem dobbantok főleg ha szeretőm is van és van hova menni.
Tudom, mert én is elváltam az első férjemtől. Igaz rég volt és nem tudom nárcisztikus volt-e vagy csak simán bunkó, abban az időben nem volt ilyen nárci pszichológia, de hamar felismertem és léptem idejében, pedig szeretőm se volt. A jelenlegi férjemmel szépen megvagyunk már 15 éve. Szóval nem tudom, félek, hogy rútul átverik ismerősömet, aki nekem valamiféle rokon és féltem is, főleg ha kiderülne amit a szülei elől is titkol, így is elég nagy sz.rban van már.
Szóval én köszönöm mindenki válaszát, jöhetnek a történetek akár pozitív akár negatív, én igyekszem tanulni belőlük nem minősíteni az embereket.
15 "Őt hitegeti egy nő, hogy elválik a nárcisztikus férjétől csak idő kell neki hozzá mert nem mindegy hogyan. Gyerek nincs."
Azonnal kukázza a nőt. Hazudik mint a vízfolyás.
Nincs az a nő, aki ha lépni akar, ne tudna-főleg gyerek nélküli kapcsolatból. Még akkor is ha a világ legaljasabb embere is lett volna a férje.
"Képzeljétek létezik olyan, akinek azért lett szeretője, mert szerelmes lett az illetőbe. "
A ritka kivétel. AMúgy meg 5 évente elválik, ha újra szerelmes lesz?
Mint a 19? Minimum a 3. házassága. Igen komoly :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!