Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csaltam az élettársam. Bű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam az élettársam. Bűntudat de szeretem a szeretőm ez is Mit tegyek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Élettársam van 20 éve, viszonyunk olyan sokszor morog és ebből vita lesz semmi se tetszik neki és mindenért én vagyok a hibás.

Félre léptem a haverunkkal akit gyermekkorom óta ismerek egymásba szerettünk nagyon. De nem tudom elhagyni a párom mert onellatasra képtelen és sajnálom is meg az anyagiak se engedik meg hogy lépjünk

#megcsalás #Élettársam rokkant
2023. ápr. 19. 15:25
A kérdező szavazást indított:
Maradjak
Lépjek
19 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

"Élettársam rokkant"

Keserű lesz a gyümölcs, amit megint aratni fogsz-amint elnézem..

2023. ápr. 19. 15:30
 2/38 A kérdező kommentje:
Az igen sajnos ez a sorsom
2023. ápr. 19. 15:31
 3/38 anonim ***** válasza:
82%

Miért nem próbáltátok meg rendbe tenni a kapcsolatot ?

Ha nem akarta megjavítani vagy próbáltátok es nem ment, akkor hagyd el.

Ne tedd fel az egész életedet egy ilyen kapcsolatra.

Nem leszek most népszerű, de nem vagy köteles alarendelni a boldogsagodat egy olyan embernek, akinek ráadásul soha semmi nem jó annak ellenére, hogy teljesen kiszolgáltatott helyzetben van.

Van családja ?

2023. ápr. 19. 15:37
 4/38 A kérdező kommentje:
Egy húga szülei meghaltak de nem foglalkozik vele szinte semmit közbe jön ha hívja ennyi. De ő szeret meg szerintem meg én se akarom elhagyni csak a másik teljesen megbolonditott soha nem éreztem ilyet mert igazából senkim se volt még.
2023. ápr. 19. 15:40
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kerültél ebbe a kapcsolatba? Mióta mozgássérült a párod ? Kérlek írj több információt, így nem tudunk tanácsot adni.

Sajnos valószínű, hogy a mostani dolog csak fellángolás, mivel nem volt más a parodon kívül és ez az ember hosszú ideje a barátod, valószínűleg nem szerelmes vagy csak rajongsz, mert új, ismeretlen a dolog. Ezek hamar el szoktak múlni.

2023. ápr. 19. 15:43
 6/38 A kérdező kommentje:

Lelkizni szeretnék ha lenne aki megért vagy legalábbis próbálja megérteni a helyzetem. Mert úgy érzem magam mint egy rakás fos

És még öreg se vagyok

2023. ápr. 19. 15:43
 7/38 A kérdező kommentje:
A párom így született. 16 éves koromba jöttünk össze. 30 évesen jött a szerelem 3 év szünet mert agresszív volt mert drogozott akkoriban még 3 év után tavaly decemberben újra egymásra találtunk. Nagyon vágyom rá nagyon jó vele mindenét szeretem
2023. ápr. 19. 15:46
 8/38 A kérdező kommentje:
Na de közbe múlt hónapba megint rá kapott valamire akkor is agresszív volt velem nekem dobta a telefonom mert valamit nem mondtam el neki és úgy élte meg hogy be csaptam na de azóta már kitisztult ugyveszem észre mert nem agresszív. Ő is mondta a cucc amit szívott ezt teszi az idegekkel. Meg bocsajtottam neki utoljára ezt ő is tudja. De félek elhagyni ha azt kéne mert meg fenyegetett hogy végez magával mert szüksége van rám. Meg mikor dühös ordít és félek lejon és elmomd otthon mindent meg még meg is ver minket.
2023. ápr. 19. 15:49
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, most rokkant az elettarsad, vagy drogos?
2023. ápr. 19. 15:52
 10/38 A kérdező kommentje:
Az élettársam rokkant a szeretőm drogos volt már nem az
2023. ápr. 19. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!