Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csaltam az élettársam. Bű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam az élettársam. Bűntudat de szeretem a szeretőm ez is Mit tegyek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Élettársam van 20 éve, viszonyunk olyan sokszor morog és ebből vita lesz semmi se tetszik neki és mindenért én vagyok a hibás.

Félre léptem a haverunkkal akit gyermekkorom óta ismerek egymásba szerettünk nagyon. De nem tudom elhagyni a párom mert onellatasra képtelen és sajnálom is meg az anyagiak se engedik meg hogy lépjünk

#megcsalás #Élettársam rokkant
2023. ápr. 19. 15:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Lépj ki mind a két kapcsolatbol.

Sem a mostani paroddal nem jó, azzal az erőszakos gyokerrel meg ne maradj együtt. Egy hónap drog kihagyás után senki nem tiszta és nagyon eros a gyanúm, hogy ő le sem tette.

Vagy maradj benne mindkettőben, egyik esetben lelkileg fogsz összeomlani, a másik esetben meg a csávó fog halálra verni. Melyiket szeretnéd?

Nincs családod vagy egy darab barátod vagy bárki? Magadat el tudod tartani? Ha igen, lépj le minél hamarabb és egyiknek se mondd meg, hova koltozol!

2023. ápr. 19. 16:01
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te az egyik szarból a másikba mész ez a nagy helyzet.

Tudod mit csinálnék? Elhagynám az élettársat és a drogost is.

Az egyik nem ad neked semmit, ami járna, a másik meg belevinne a drogba, vagy a drog miatt jól összeverne HA EGYÁLTALÁN ADDIG ELJUTNÁL VELE, mert kinézhető belőle, hogy csak szeretőként tekint rád, akivel elszórakozik míg nem un meg, akkor aztán dob mint egy rongyot.

Tehát a tanácsom hogy mindkettőtől szabadulj meg!

2023. ápr. 19. 16:05
 13/38 A kérdező kommentje:
Nincs barátom egy darab se. De le tette a drogot elmeselte őszintén mi volt egy hónapja akkor nem is keresett. Meg itt a gyerek is aki autista és anyagilag se állok jól. Bele vinni a drogba nem tud meg nem is akar sose akart. Szerintem tuti tiszta át ment rajta bízok benne. És halálosan szerelmes belém
2023. ápr. 19. 16:15
 14/38 A kérdező kommentje:
Rosszul mondtam kB 2-3eve tiszta ez tuti biztos de múlt honapba valamihez hozzá nyúlt mesélt róla de nem mindent mert nem akart róla beszélni állítólag abba hagyta csak kellet pár hét mire helyre áll bent ami tönkre ment és most úgy látom még hogy normális nem robbanik mint egy elmebeteg
2023. ápr. 19. 16:19
 15/38 anonim ***** válasza:
81%
Ja, hogy te a Mónika show-ból jöttél? Miért nem ezzel kezdted? Tartsd meg mind a kettőt. Tökéletes hármas vagytok😊
2023. ápr. 19. 16:30
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem tiszta, a drogos sose az, mindig ott lesz a kísértés, hogy hozzányúljon, mint az alkoholistánál a pia és az, hogy már a múlt hónapban hozzányult már azt is mutatja, hogy visszaesett! Gyereked is van, aki autista!!!!

Drogos elmebeteghez akarod vinni????

Istenkém, remélem ez csak kitalált sztori.

Nem szerelmes beléd, hanem a drog elvette az eszét és te sem vagy belé csak hiányzik a szex és egy férfi törődése, DE EZ A DROGOS ELMEBAJOS NEM FOGJA NEKED AZT MEGADNI, inkább agyonüt a gyerekedddel együtt!!!

Szedd össze a csipetnyi eszed és inkább maradj a rokkanttal MÍG NEM INTÉZED EL, HOGY LEHESSEN VALAHOVÁ MENNED DOLGOZNI!

2023. ápr. 19. 16:32
 17/38 A kérdező kommentje:
De teljesen tiszta amúgy ismerem őszinte nem hazug tudom érzem rajta és meg bánta a legutolsó tettét 100 százalék
2023. ápr. 19. 16:33
 18/38 anonim ***** válasza:
14%

15#

Hogy tudsz ennyire itelkezo lenni, amikor a gyereke is beteg, meg a párja is?

2023. ápr. 19. 16:36
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menj anya otthonba. Ne tedd ki a gyereket tovább ennek, hidd el, érzi ő is hogy rossz, amiben vagytok. Sőt, sokat javulhatna az állapota, ha egy érzelmileg kiegyensúlyozott közegben lenne.

15 évesen miért jöttél össze eleve egy 30 éves fogyatékos emberrel? Meg miért szultel neki? Nem hiszem, hogy ez a viselkedés nála csak az utóbbi időben alakult ki.

De ha neked nem jó, amit tanácsolunk, akkor maradj benne ebben, tedd tönkre magad és a gyereked.

2023. ápr. 19. 16:57
 20/38 anonim ***** válasza:
36%

#18? És ő választotta vagy én? Mintha ez valami tőle független csapás lenne.

2023. ápr. 19. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!