Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csaltam az élettársam. Bű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam az élettársam. Bűntudat de szeretem a szeretőm ez is Mit tegyek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Élettársam van 20 éve, viszonyunk olyan sokszor morog és ebből vita lesz semmi se tetszik neki és mindenért én vagyok a hibás.

Félre léptem a haverunkkal akit gyermekkorom óta ismerek egymásba szerettünk nagyon. De nem tudom elhagyni a párom mert onellatasra képtelen és sajnálom is meg az anyagiak se engedik meg hogy lépjünk

#megcsalás #Élettársam rokkant
2023. ápr. 19. 15:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%

Később betegedett le az élettársa, a gyerek meg úgy született.

Te mit szólnál, hogyha a helyében lennél és itt Mónika showznék neked? Miközben azt sem tudjuk, hogy milyen a származása, baszki őt is lenézted, meg a C-ket is. Hogy lehet valaki ilyen rosszindulatú?

2023. ápr. 19. 17:06
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

#21! Akkor olvasd el még egyszer. A párja ÚGY SZÜLETETT, a másik meg már bizonyított, hogy egy agresszív ócska drogos.

A "C-ket" te keverted ide, nem tudom miért, én egy szót se írtam róluk.

2023. ápr. 19. 17:13
 23/38 anonim ***** válasza:
33%

Tényleg úgy született. Bocs.

Ma nem az én napom van, bocsi mégegyszer (de egyébként, akkor sem kéne még jobban beletaposni szerintem).

2023. ápr. 19. 17:20
 24/38 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok kB 7 éve de sajnalom a párom
2023. ápr. 19. 17:31
 25/38 anonim ***** válasza:
88%

#23! Semmi gond.

Azért ne tegyünk már úgy, mintha az események tőle függetlenül történnének. Nincs mit sajnálni rajta, mert ő dönt. Írták neki, a pasi drogfüggő, nem, ő mentegeti. Hát, akkor hajrá. Volt leszokott drogos pasim. Egészen addig, amíg újra hozzá nem nyúlt. Aki viszont önként választ, az ne nyekeregjen.

Most vetéltem el. Na, erről pont nem tehetek rohadtul. Mert nem választhattam. De arról dönthetek, hogy kivel állok össze. Ő is.

2023. ápr. 19. 17:31
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Persze, de HA ő sem egészséges szellemileg, akkor mit vársz tőle? Ezért írtam, hogy kár belérúgni.

Vagy nem volt kihez mennie, rossz család stb. akkor lehet örült kifogott valakit.

Nagyon rossz sorsok vannak sajnos.

2023. ápr. 19. 17:37
 27/38 A kérdező kommentje:
Az én családom nagyon is jó csak sajnos így hozta az élet sokszor bánom sokszor nem úgy érzem a szeretőm igazán szeret és hiszek neki és nagyon jó érzés és ép eszűek vagyunk
2023. ápr. 19. 17:40
 28/38 A kérdező kommentje:
Mert szeret és jó érzés és igazat. Mond remélem
2023. ápr. 19. 17:41
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel szerelmes beléd, de drogos!

Minek tennéd ki magad és a gyermeked annak, hogy bármi rossz történjen veletek miatta?

Néha a szerelem kevés, érted? Rehabon volt és már visszatért a droghoz, nem fog neki ellenállni továbbra sem miattad sem, mert neki a drog a mindene! Érted?

2023. ápr. 19. 17:44
 30/38 A kérdező kommentje:
Ez igaz de nem csinálja már tuti. Amúgy meg ragaszkodó és sose engedne el. Meg olyat irt hogy végez magával mert csak én számítok neki. Amúgy a nagyszülei neveltek meghaltak 15 éves korában anyja közbe jött hozzájuk ketten vannak tesók most együtt élnek és közbe jár az anyjához de nagyon szeretheti mert ki akad az anyazasra
2023. ápr. 19. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!