Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csaltam az élettársam. Bű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam az élettársam. Bűntudat de szeretem a szeretőm ez is Mit tegyek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Élettársam van 20 éve, viszonyunk olyan sokszor morog és ebből vita lesz semmi se tetszik neki és mindenért én vagyok a hibás.

Félre léptem a haverunkkal akit gyermekkorom óta ismerek egymásba szerettünk nagyon. De nem tudom elhagyni a párom mert onellatasra képtelen és sajnálom is meg az anyagiak se engedik meg hogy lépjünk

#megcsalás #Élettársam rokkant
2023. ápr. 19. 15:25
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Nem rehabon volt ő saját maga hagyta abba egyes egyedül minden nélkül. Meg ütött egyszer úgy hogy fekrepedt a szám azóta nem találkoztunk de elmondása szerint meg szenvedte
2023. ápr. 19. 17:49
 32/38 A kérdező kommentje:
És én bízok benne nagyon is.
2023. ápr. 19. 17:50
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
#26! Na, ilyen trollt akarsz te védeni. Itt max. a gyereket lehetne sajnálni.
2023. ápr. 19. 18:03
 34/38 anonim ***** válasza:
88%

Végez magával? Szánalmas az ilyen ember.

Lelki sérült vagy, a gyerek meg nem csak szellemileg de lelkileg is serulni fog. Bocs, de milyen anya vagy te ? Menj vissza szépen a szuleidhez és baromi gyorsan kezdj el pszichologushoz járni, mert nem normális, amit csinálsz/gondolsz.

A drogos pasi meg nem szeret, vagy neki, ennyi. Aki szeret az nem ilyen.

2023. ápr. 19. 18:10
 35/38 A kérdező kommentje:
De szeret az biztos. Jó anya vagyok apolom a családomat. Amúgy napi 20 percet töltünk kettesbe a gyerek nem sérül ebbe
2023. ápr. 19. 19:17
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Uristen.

Jól van, akkor minden jó, legyél egyszerre két emberrel, akik közül egyik sem szeret. Nem vagy normális.

2023. ápr. 19. 21:34
 37/38 A kérdező kommentje:
Vagy mindkettő szeret. Ezt jól meg csináltam
2023. ápr. 19. 21:44
 38/38 anonim ***** válasza:
84%
De nem érted, hogy egyik sem szeret?🤣 te tényleg gyenge elméjű vagy. Remelem, csak kamu a kérdésed.
2023. ápr. 19. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!