Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öcsém velem csapkodott és ordibált órák hosszatt, mert valaki elmondta a csaja élettársának, hogy ő is húzogatja?
Figyelt kérdés
Természetesen nem én voltam, de nem kellett volna ilyen lánnyal összeállni és nem lett volna ez. Az egész tiszta gáz, durva dolgokat csináltak. Az lett a vége, hogy órákig ajtót csapkodotr, mocskolódott velem, majd ment panaszkodni anyáméknak és akkor 3-an ordítottak. Pedig én nem csináltam semmit, annyit visszaszóltam neki, hogy fejezze már be, meg milyen jogon ordítozik velem . Utána "te bántottad szegény gyereket", még ma is ez ment. Egész éjjel bőgtem, mit tettek velem. Ma folytatták. De jó, hogy bűnbak lettem.2023. nov. 13. 15:13
2/20 A kérdező kommentje:
Hogy mondjatok róla véleményt. Nagyon durva. Ki a francomat érdekel, ki szólt a k...rvája éllettársának, ezt meg is mondtam neki.
2023. nov. 13. 15:24
3/20 anonim válasza:
Összefüggéstelenül irogatsz. Mi a f@sz van most?
Az öcséd veled orditozik mert megdugott egy nőt akinek élettársa van és rájött, az öcséd meg azt gondolja hogy te kopted be?
4/20 A kérdező kommentje:
Igen. Pluszban a szüleimmel együtt letámadtak és órákig ordibáltak velem, sértegettek engem és ma is folytatták. Én igyekeztem nem bele állni,.annyit mondtam neki, hogy fejezze be.
Nem csak megdugta, fizetősbe járt hozzá és a csávó állítólag valahogy rájött. De nem volt nagy kunszt, mert bárki láthatta őket, vagy gyanús lett neki, mit tudjam én.
2023. nov. 13. 15:31
5/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Nem te voltál akkor mit mosakodsz? Te milyen nemű vagy?
6/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Nagyon brutál, amit csináltak,.meg nehogy már kedvencnek visszaszóljak. Lefogyatékosoztak, mocskoltak. Apám most játsza a sértődöttet, meg ilyeneket mond anyámnak, hogy "dobjuk ki a híd alá, van másik gyerekünk azt mentsük meg, elfut a méreg és agyonverem". Mi az, hogy én visszaszóltam nekik. Gondolom nektek is körvonalazódott ki a család kiskedvence, aki ki is használja pozícióját.
2023. nov. 13. 16:09
7/20 anonim válasza:
Gyere hozzám lakni. hány éves vagy?
8/20 anonim válasza:
Szuleid betegek. Es le merem fogadni bem kisevbseg vagytok (ironaia nelkul!!) .
9/20 A kérdező kommentje:
Mi nem vagyunk kisebbbség, a lány igen. Hát sajnos ilyenek és fontolgatom, hogy lelépek tőlük, csak ez bonyolult dolog.
2023. nov. 13. 18:17
10/20 A kérdező kommentje:
Egyébként az öcsém pénzügyileg galyra tette a szüleim, 7-8 milliós kárt csináltak, ebben benne van amikor részegen széttörték az autót. Engem nem támogattak, nem is kellene az autójuk sem, de apám kb. 2 héttel ezelőtt két kézzel fojtogatott, hogy miattam nincsen pénzük, mert én vagyok. Most meg ez.
2023. nov. 13. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!