Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öcsém velem csapkodott és ordibált órák hosszatt,
mert valaki elmondta a csaja élettársának, hogy ő is
húzogatja?
Figyelt kérdés
Természetesen nem én voltam, de nem kellett volna ilyen lánnyal összeállni és nem lett volna ez. Az egész tiszta gáz, durva dolgokat csináltak. Az lett a vége, hogy órákig ajtót csapkodotr, mocskolódott velem, majd ment panaszkodni anyáméknak és akkor 3-an ordítottak. Pedig én nem csináltam semmit, annyit visszaszóltam neki, hogy fejezze már be, meg milyen jogon ordítozik velem . Utána "te bántottad szegény gyereket", még ma is ez ment. Egész éjjel bőgtem, mit tettek velem. Ma folytatták. De jó, hogy bűnbak lettem.
Szegenykem, nagyon sajnalom. Hogy lehetnek ilyenek a szuleid? Miert viselkednek igy veled? Az ocsedet se ertem miért gondolja, hogy te kopted be. Kitartast, es minel elobb huzz el onnan...
2023. nov. 13. 20:07
14/20 A kérdező kommentje:
Utálnak és jól tudja, hogy egyet kell csak üvöltenie kedvencnek, apuci már megy is üvölt, fenyeget engem, mikor hozzá sem szóltam, hogy "mit műveltem vele, bántom szegény gyereket". Csak azt kértem tőle párszor, hogy fejezze be. Másrészt gyerekkorom óta élvehi,.ha kicseszhet velem. Abban nőttünk fel, hogy engem rendszeresen vernek, ő neki meg mindent lehet és ezt rendesen ki is használta. Rendszeres szórakozása a telefonom,.gépem, táskám átkutatása. Sőt még apám tanította is fiát, hogyan kell velem viselkedni. Most is ilyeneket mondott, hogy elfut a méreg agyonver engem, meg fiastúl fogyatékosoztak, mocskolódtak. Ez ilyen gyerek mit tanul? Azt, hogy bármit megtehet velem, vele így kell bánni, vissza sem fog merni szólni.
2023. nov. 14. 08:33
15/20 A kérdező kommentje:
A csajhoz és a palijához végképp nincsen közöm, nem is beszéltem velük SOHA. Valaki beköpte őket és kapórajött rá fogni valakire.
2023. nov. 14. 08:34
16/20 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2023. nov. 14. 08:43
17/20 A kérdező kommentje:
23
Ráadásul nem tudom, ebből miért kell ezt csinálni. Meg mert cirkuszolt velem, még nem bántottam a kicsikét. Továbbá tényleg butának és óvodásnak kezelnek, hogy egy szót sem szóltam, de minden ilyen eset után az van mondva, hogy "kiabáltam és bántottam őket". Akkor is mikor apám pár éve részegen addig ütött, ameddig látott és meg akart gyilkolni az udvar közepén, de a szomszéd észrevette, így megmenekültem.
2023. nov. 14. 09:25
18/20 anonim válasza:
Miért vagy még mindig ott? Ha olyan brutálisan bánnak veled ahogy leírod, én egy percet sem laknék velük. Hova mennél? Ahol nem találnak meg, de a kapcsolatot is megszakitanam velük.
2023. nov. 14. 10:09
19/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg alkoholista apám, játsza a sértődöttet, és miattam fáj a feje, meg van hasmenése "ez bolond nem kell vele foglalkozni" Meg ilyen szövegeket ereszt el. Mert hát öcsikém vasárnap ordibált velem a csaja miatt és még mindig nem tette túl magát rajta
Örüljön neki, hogy eddig nem jelebtettem fel a verésekért és gyilkossági kísérletekért. 2 hete két kézzel folytogatta a nyakamat. 16 éves koromban például megzavarodott azon, hogy elkaptam egy influnezát és három hónapon keresztül nyugtatókkal kábított, lefogott és elkábított és társai. Bedrogozva beküldött iskolába, reggel a buszon elaludtam, nem bírtam ébren maradni és nem mertem szólni egy tanáromnak sem, vagy senkinek. Mikor neten egy barátomnak elmondtam, még a telefonomat is elvették. Az öcsikém meg röhögött rajta,.mert akkor ő kerülhet pikszisbe.
2023. nov. 14. 11:59
20/20 anonim válasza:
Legkozelebb ha tortenik ilyen fel kell jelenteni, latleletet kerni az orvostol hogy legyen bizonyitek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!