Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettős érzések? Többi odalent.
A történetem röviden.
15 éve vagyok együtt feleségemmel és van egy 3 éves fiúnk. A fiú születése óta elkezdtünk lassan eltàvolodni egymástól (Ritkàbb szeretkezés, ritkàbb összebújàs) én folyamatosan jeleztem, hogy "hahó együtt is kellene lenni ne csak a gyerek körül forogjon a vilàg. " Itt nem csak szexre gondolok hanem érzelmi dolgokra is ( kettesbe lenni, beszélgetni, összebujni) . Ezek hullàmokban megis oldódnak, de mindig jelezni kell.
Munkahelyen van egy nő akivel többször is tök jól elbeszélgetünk, néha-néha dobott egy-egy jelzést, hogy közeledne hozzàm , de simàn viccesen lepattintottam. Viszont most az utolsó 2 alkalom utàn fura érzések kezdtek el kavarogni bennem. Mi volna ha? Szexuàlis fantàziàlàsok a női munkatàrsal. Nyílvàn szimpatikus a női munkatàrs. Magamba zsörtölődök, hogy nem gondoltam volna, hogy az életben ilyen helyzetbe kerülök. Mi a fenét lehet csinàlni?
Aki volt ilyen helyzetben mit tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!