Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás előtt/után ezek normális érzések?
Megcsaltam a férjem. Tudom magamról, hogy undorító vagyok de most itt nem ez a kérdés.
Szóval normális érzés ez megcsalas utan?
Előtte 1 nappal: Még visszatudok mindent csinálni. Hagyom a francba, élem tovább a megszokott életem. De nem...
Megcsalas napja: Töménytelen parfüm keveredik, cigi és kávé szaggal. Biztos, hogy ez kell nekem?! Ha lebukunk borul mind2önk eddig kialakitott élete.
Megcsalas utan 1 órával: nem bírom elviselni a saját "szagom", nem bírok tükörbe nézni sem. Megaláztam saját testem.
2 órával: hogy milyen jó volt...
Fél nappal: ma már 2x fürödtem, idegen a testem.
1 nappal: depresszió
2 nappal: Uh de jó volt.
Ismétlés, ismétlés, ismétlés
1 héttel: találkoztunk, de már most hiányzik a partnerem. 1 hete se ejjelem, se nappalos. 2 órás alvasaim vannak.
2 héttel: találkoztunk csak úgy.. Mit akarhat tőlem?!
3 héttel: fogalmam sincs mit érzek. Fogalmam sincs, hogy most vagy épp holnap borul-e minden. De ha borul minden mi lesz? Utalom magam, utalom, hogy mindenkinek fájdalmat fogok ezzel okozni ha kiderül de egyszerűen ráfüggtem a szeretőmre...
Szia petike!
Úgy látom otthon nagyon unatkozol, anyu nincs még otthon?
Általában akkor érez így egy ember, mikor szereti még a párját, de már jó ideje nem férfiként. Gondolom nem egy tökéletes kapcsolatból néztél ki.
Így dolgozik a lelkiismereted, mert félted is a párod, de igazából nem akarod megbántani.
Míg a másik kezd többet adni, mert még kérnél belőle. Ez ilyen drog szerű, és minél tovább tart annál valószínűbb hogy lesznek érzések.
De mindegy is lesznek-e, mert a jelenlegi partnered nem a te párod erre az életre. Próbálj meg egyedül lenni
Ezek szerint nem vagy szerelmes a szeretődbe.
Vagy igen?
Óoh, #4.(16:58)!
Mégis mitől lenne az annyira biztos, hogy a jelenlegi párja nem volna igazi társ egy életre..?
6 :D Gondolom ez most vicc akart lenni :D
Jól tippelek téged megcsaltak és megbocsájtottál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!