Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális, hogy a párom (37férf...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom (37férfi) egy 14 max 15 éves lánnyal flörtöl, és udvarol neki?

Figyelt kérdés

Onnan gondolom, h annyi mivel reggel amikor mi is megyünk, akkor ő táskával megy suliba, és ugye középsuli most onlien megy.

A lánynak ez nagyon tetszik. Minden délután a házunk elött vannak a barátaival, és a páromat lesi. Mit tegyek? Én 30N vagyok.

2021. febr. 5. 11:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
14 felettit legálisan megdughat.
2021. febr. 5. 11:32
 2/17 anonim ***** válasza:
9%

1.: Paranoiás vagy!

2.: FÉRFI, megteheti.

3.: Okos nő nem vesz észre mindent!

4.: Egyedül megtudnál élni?

2021. febr. 5. 11:32
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon nem normális. Nem pedofília ugyan, de még bőven kiskorú.

Eleve nem kéne egy 37(!) évesnek foglalkoznia vele, de pláne kapcsolatban??

Sürgősen leültetném, hogy most azonnal beszélnünk kell, mert ezt én nem tolerálom. Vagy maradjon veszteg, vagy mehet amerre akar - nélkülem.

2021. febr. 5. 11:33
 4/17 anonim ***** válasza:
14%
lehet csak haverkodik .. bár ha ismeretlen számára a kis lány akkor 37 évesen semmiképp sem egészséges.. mi húszon x éves acél tökü férfiak nem állunk le taknyosokkal.
2021. febr. 5. 11:34
 5/17 anonim ***** válasza:
20%
Ird ki ezt jobban ! En legalabbis nem ertem az egeszet
2021. febr. 5. 11:35
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem normális, de itt csak az a kérdés miért vagy egy ilyen pasival.

Miért írogatod ki ezt az ostoba kérdést ahelyett hogy úgy dobod ki mint macskát szarni.

7/17 anonim ***** válasza:
90%
Gyakorlatilag akár a lánya is lehetne, arra se vonná fel senki a szemöldökét (mármint a korra), szóval ez nagyon nem normális. De mondjuk a gyerek korától függetlenül az sem normális, hogy valaki mással flörtöl és udvarolgat neki. Szóval ez azért szerintem megérne egy alapos beszélgetést.
 8/17 anonim ***** válasza:
32%

Nem az életkorán kéne fennakadni, hanem azon, hogy kapcsolatban van, és mást fűz. Már ha tényleg így van, és nem csak te látod bele. De feltételezzük, hogy tényleg így van.

Semmivel nem lenne másabb, ha egy 30 évessel csalna meg.

2021. febr. 5. 11:38
 9/17 anonim ***** válasza:
34%

Tényleg nem lenne semmivel másabb? Pedig A szolgálólány meséjében milyen drámai pillanat volt, mikor 14-15 éveseket adtak felnőtt férfiakhoz feleségül.

Már akkor tudtam, hogy ez fikció, a valóságban nincs férfi, aki kiakadna egy 14 éves feleségen.

2021. febr. 5. 11:43
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Komolyan kérdést kellett ehhez kiírnod?

Nem, nem normális, hogy egy párkapcsolatban élő fél nyíltan flörtölget (hacsak nincs megbeszélve, hogy ez mindkét fél számára belefér).

Nem, nem teljesen normális az sem, ha egy felnőtt férfi nála 23 évvel fiatalabbal kezd, aki még fiatalkorú.

Ha lehetségesnek látod, hogy a flörtölést csak bebeszéled, a kiscsaj, meg valami rokon, akkor beszélgess a férjeddel. A kommunikáció csodákra képes, aminek láthatóan híján vagytok. Ha nincs kétséged, hogy mi folyik, akkor meg mire vársz? Tapsra? Vagy amíg szülsz neki x gyereket, miközben félrejár?

2021. febr. 5. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!