Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom (37férfi) egy 14 max 15 éves lánnyal flörtöl, és udvarol neki?
Onnan gondolom, h annyi mivel reggel amikor mi is megyünk, akkor ő táskával megy suliba, és ugye középsuli most onlien megy.
A lánynak ez nagyon tetszik. Minden délután a házunk elött vannak a barátaival, és a páromat lesi. Mit tegyek? Én 30N vagyok.
ez duplan gaz.
1. eleve aki kapcsolatban masokat fuz es masokkal flortol, az egy tragya ember. fuggetlenul attol, hogy ki az, akivel flortol. ha ezt feltunoen teszi, a parja szeme lattara, az meg szanalmasabb.
2. akarki akarmit mond, nem normalis, ha egy 37 eves ferfi 14-15 eves lanyokra mozdul ra. igen, neha ezek a csajok tok fejlettek es ugy neznek ki, mint a 20on evesek, de igazabol meg kislanyok mentalisan. undorito, ha egy felnott pasi ezt tudatosan kihasznalja.
miert is vagy meg ezzel a fereggel egyutt?
A férjed semmit sem csinál! Velem kétszer történt ilyesmi. Két alkalommal lett minden ok nélkül szerelmes belém középiskolás lány. Akkor 28 és 31 voltam, házasságban. Eszembe nem jutott semmit csinálni. Mindkét lány flörtölni próbált velem, az egyik lesett az ablakból mikor megyek ki a kutyával és rohant le utánam. Leráztam őket mindig! Minden második szavam azt volt hogy “a feleségem” hátha veszik a lapot. Az egyik vette a lapot, másiknál gond volt. Ő odajött a munkahelyemre is különböző indokokkal. Senki nem hitte el hogy nem volt semmi, mert feltünően szép lány volt. Mindenki szivatott vele! Az apja, pár évvel idősebb nálam, nekem is esett miatta. Aztán amikor oda került a sor, hogy feljelentenek, akkor bevallotta, hogy nem is csináltam semmit és mindig elküldtem. A barátnői is megerősítették, hogy tiszta bolond és nem volt semmi, úriember voltam, elzavartam.
Szerintem ez is ilyen helyzet lehet.
Az, hogy házasként kikacsint, nagyon nem normális.
Az, hogy egészséges férfiként felkeltik érdeklődését a szép lányok, teljesen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!