Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha egy 15éves lány beleszeret egy 26 éves srácba?
Saját szemszögből: mi olyan dolog lenne egy majdnem kislányban, ami miatt meggondolnék egy komoly kapcsolatot? Őszintén szólva úgy igazán semmi, mert néha a húsz éves csajok is képesek teljesen kiakasztani, pedig ők elvileg érettek és széles körben szórakoztatóak is. Engem például borzasztóan frusztrálna a kora, a barátaim véleménye erről a hirtelen jött váltásról -"Nem tudsz összeszedni egy korodbelit?"- és sajnos többé-kevésbé igazuk is lenne.
Ha a srác már legalább egyszer eljutott a második bázisig az élete folyamán, akkor erősen kétlem, hogy lenne bármi olyan dolog ami vonzaná egy 15 éves kislányban.(Tehát ha nem tíz éve látott nőt és/ vagy aberrált, a vonzalom nem lenne kölcsönös). Lehet bármilyen értelmes és művelt is az ember ilyen fiatalon,11 évnyi tapasztalat hiányát ez sajnos nem fogja ellensúlyozni. A komoly kapcsolat sajnos ezzel ki is esett, kivéve ha a srác nem egy 17 éves szintjén ragadt le.
A dolog normális voltáról annyit, hogy én több ízben szerettem bele olyan lányokba, akikbe beleláttam valamit ami igazából nem volt ott, így szerintem ez tiniként a barátnődtől oké.
Mivel nagyon kedveli/imádja/szereti, így észérvekkel a büdös életben nem fogsz rá hatni, de azért mégis beszélgess el vele a témáról, pl. ő mit gondol erről. Speciális eseteken kívül ez a "kapcsolat" egyik félnek sem lenne ideális. Inkább törje össze a szívét egy 16 éves kamasz, mint kihasználja egy, a harmincat alulról verő felnőtt...
nem értem miért így közelítik meg sokan h egy gyerekről van szó.
15 évesen szerettem bele a nálam 15 évvel idősebb páromba, 16 éves voltam mikor összejöttünk. együtt vagyunk a mai napig és van egy picibabánk is.
szoval ha olyan a lány simán lehet komoly kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!