Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez belefér egy normális barátságba?
Pár hónapos kapcsolatról van szó, még elég friss a dolog.
Engem eleve nem zavarnak az ellenkező nemű barátok, de amit a barátnőm csinál az kicsit furcsa, és amikor ezt elmondom neki akkor én vagyok a féltékeny f*asz.
Szóval van ez a srác elvileg legjobb barátok tinikoruk óta amivel nem is lenne baj, de konkrétan bármikor valami kínja van a srácnak akkor ők találkoznak. A barátnőm csettintésre ugrik bármi van, utazik hozzá, ha valami gáz van hazahozza, simán előbbre helyezi az ő igényeit mint az enyémet és ha ez még nem lenne elég, előbb tud a srác szinte mindent mint én akkor is ha a kapcsolatunkról van szó és ha a barátnőmnek bármi baja van hozzá fut folyton tanácsért én csak utólag tudom meg.
Csak én nem értem ezt, vagy ez normális dolog?
Nem normális. Ebbe a kapcsolatba túl sok energiát ne tegyél, mert eleve halott így.
Ha zavar a dolog a csaj pedig nem változtat rajta akkor inkább ne szenvedj ezzel. 100% hogy több van vagy volt köztük mint szimpla barátság.
Te itt csak harmadik lehetsz. Az is jobb esetben.
Szerintem dobd ki. Gyorsan.
Nem látunk bele persze, de szerintem nincs szó megcsalásról. Nekem ez a figura a tipikus szemetesládának tűnik, akibe mindent bele lehet hányni. Még örül is neki, mert nincs tartása, nincs önbizalma, a nők terén meg főleg.
A lány pedig lehet valami lelki sérült, aki benne látja a megmentőt, és persze hatalmas terhet vesz le róla, hogy mindent ráköphet gondolkodás nélkül.
Emlékszem még tini koromban volt hasonló barátnőm egyszer. Édesapját elvesztette, családja nem nagyon volt, neki is egy papucs srác adott támaszt. Részegen többször is említette, hogy szeretne többet a lánytól, de önmagát "ocsmánynak" jellemezte és hogy esélye sincs nála, úgyhogy teljesen csak barátságról van szó a részéről. Ezt nálatok is eltudom képzelni, hogy a srác esetleg többet akarna, de már rég együtt lennének ha érdekelné úgy. Nem érdekli.
Ettől függetlenül a kapcsolatotokban ez problémás, ami szakításhoz is vezethet. Beszélj vele nyugodtan, hogy zavar hogy téged kizár és a te véleményed nem kéri ki, mindig hozzá rohan, úgy érzed mintha te nem számítanál. Érzelmi alapon csinálja, szóval nagy esélyt nem látok a változásra, és ennél többet nem is tudsz tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!