Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megcsalt a párod, rákerestél a szeretőjére? Milyen érzések kavarogtak benned?
Nem kellett. A legjobb barátjának a párja volt...gondolhatod 🤣 utólag már vicces főleg hogy nem volt hosszú életű a hatalmas szerelem közöttük.
Akkor 1 éves volt a lányunk. Megfogtam a cuccait és kiraktam, megmondtam hogy vigye a nőhöz, máshová úgysem tudott volna menni. ( a csaj még a szüleivel élt, gondolhatod hogy örültek neki főleg miután kiderült hogy a csajjal hitelt akart felvetetni...na mindegy hosszú sztori)
Volt egy 1 napos kiborulásonlm utána rájöttem hogy sokkal könnyebb az élet nélküle.
Így 8 év elteltével van egy csodás férjem, egy tesvére a lányomnak és lassan kezdődik az örökbefogadás hogy a nagyobb lányomnak is a férjem legyen hivatalosan az apukája mert a biológiai már évek óta nincs jelen...
Igen, meg. Először úgy éreztem, hogy basszus, tök jó csaj, persze, hogy megcsalt vele.
Aztán többször megnéztem, alaposan végigböngésztem a csaj adatlapját, és igazából rájöttem, hogy semmivel sem jobb nálam. Aztán a csajról kiderült, hogy a gyárban, ahol dolgozik, mindig a nős vagy foglalt pasikra megy rá. Szar lehet neki, mert igazából sose jön össze neki egyik se. Mert addig egyik "kapcsolat" se jutott, hogy miatta szakítsanak. Szóval valahol szomorú, hogy így éli az életét.
Aztán elengedtem a dolgot, nem néztem meg soha többé, mert csak magamat kínoztam volna.
Elsőnek igaza van, valóban nem kell ilyen dolgokkal gyötörnöd magad.
Válaszolok a kérdésedre is. Amikor először megláttam a volt mennyasszonyomat azzal a férfival aki megcsalt, úgy éreztem magamat mint ha a lelkemet tépték volna ki. Arra gondoltam, hogy 6 év kapcsolat után amikor már az esküvőt tervezzük, hogyan képes egy nő boldogan végig sétálni az utcán egy másik férfival úgy hogy néhány napja még velem szeretkezett.
Nehéz volt de túlléptem az eseten. Most feleségem és két gyönyörű fiam van. Őrülök, hogy így történt. Egyszer majd te is így fogod gondolni.
"Őrülök, hogy így történt. Egyszer majd te is így fogod gondolni."
Pánikrohamok, anyagi bizonytalanság, depresszió, hánytatás, fáradtság, kimerültség, 2 hét pszichiátria
Ezeknek mikor fogok örülni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!