Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Amikor megcsalt a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megcsalt a párod, rákerestél a szeretőjére? Milyen érzések kavarogtak benned?

Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 07:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

3. vagyok.

Igen fogsz...vissza kellett mennem dolgozni így a kicsit bölcsibe adni 1,5 évesen hogy meg tudjunk élni..

Szerinted mennyire voltam fáradt és kimerült vagy épp ideges attól hogy ha megint beteg lesz kirúgnak-e mert persze apuka nem akarta kivenni a részét semmiből sőt gyerektartást sem kaptam egy fillért sem tőle.

Ha találsz magad mellé majd egy normális férfit akkor igenis örülni fogsz hogy milyen nehézségeken kellett átmenni ahhoz hogy igazán meg tudd becsülni a boldogságod.

2022. aug. 10. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Kicsit sem érdekelt, szóval nem. Amúgy sem tudtam volna, mert állítólag a nevét se tudta az ex vőlegényem. Valami 1estés részeg numera volt.

Azonnal szakítottam, és nem bántam meg.

Én azóta megtaláltam életem szerelmét, 12 éve vagyunk együtt:) összeházasodtunk, és örökbe fogadtunk közösen egy kiskutyát is, ami nagy közös álmunk volt:) és boldogan éljük az életünket.

Az ex azóta is egyedül van. Hosszú évek után rám talált fb-n, írogatott egy ideig hogy szeretne visszakapni, nagyon magányos, blabla. Egy idő után meguntam és letiltottam.

36/N

2022. aug. 11. 00:52
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
Hogy nagyon alacsonyra tette a lécet. Ok, kinézet: ízlések és pofonok, de konkrétan a proliság sugárzott a profilból.
2022. aug. 22. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!