Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hét év után megcsalási érzések? Lehet így folytatni?
Barátnőmmel hét éve vagyunk együtt boldogan, úgy érzem hogy ő lehet az, akivel leélem az életemet. Nekem sok barátnőm meg csajom volt előtte, neki csak egy pasija. Ő amúgy nem a legszexibb csaj a világon, de én ettől még nagyon tudom őt szeretni.
Viszont észrevettem magamon, hogy meg akarnám csalni őt. Nézem a szexi lányokat az utcán, mintha keresném a lehetőséget. És mintha kevésbé látnám vonzónak őt mostanában, főleg összehasonlítva más, szexi csajokkal.
Egyébként van köztünk szex, heti 1-2 alkalommal, és nem rossz egyáltalán, de mintha nem lenne elég, vagy ilyesmi. Nem is mennyiségileg, inkább a módja, vagy hogy ő maga mennyire vonzó.
Emiatt megijedtem, hogy így mi lesz a kapcsolatunkkal? Kibírom ezt egy életen át, vagy elmúlik majd, vagy tehetek ez ellen valamit? Vagy muszáj leszek szakítani vele? Nagyon szeretem és félek, hogy ez rosszat tesz majd a kapcsolatunknak! Nektek milyen tapasztalataitok vannak ilyen téren?
33/F
Van egy jól működő kapcsolatod, és pusztán a külső alapján beleugranál valami másba...
Mindenkinél van szebb, vonzóbb, szexisebb... nálad is! Ha az emberek mindig kiugranának a meglévő kapcsolatukból, ha látnak egy vonzóbb "példányt", akkor igen siralmasak lennének az emberi kapcsolatok.
Egyébként az emberi elme úgy működik, hogy azt látja értékesnek és vonzónak, amibe energiát fektet. Ha mondjuk udvarolnál a barátnődnek, akkor annak két várható hozadéka is lenne: 1. Ő maga is törekedne rá, hogy minél vonzóbb legyen a szemedben, hiszen az ember olyan, hogy ha pozitív visszajelzéseket kap, akkor motiválva van, hogy még többet kapjon 2. Pusztán attól, hogy energiákat fektetsz a kapcsolatba, te magad is vonzóbbnak látnád őt.
Amúgy meg mire mennél azzal, ha lecserélnéd egy "szebbre"? Egyáltalán nem biztos, hogy személyiségben is passzolnátok (sőt, nagyobb a valószínűsége, hogy nem, mert egy jól működő kapcsolat ritka kincs), plusz őt is megunnád x idő múlva, na meg a szépség ugye mulandó... senki nem fog úgy kinézni 5-10-20 év múlva, mint most. Ezért külsőségekre nem is érdemes kapcsolatot építeni.
Nem kell ehhez a Gömb, ki is vágtam pont egy éve tavaly, mikor azt jósolta, hogy 1 év múlva egy retardált fog a Gömb felől érdeklődni.
Elég ha tisztán látsz és ismered az emberi viselkedésmódot. És ne ringasd magad delejes álmokba...
Nalunk ugyanez van 6 ev utan, csak en vagyok a no:-)))En is pont ezt a kivancsisagot erzem magamban, sot jelentkezo is van boven de valahigy mindig erosebb bennem az h ot szeretem es mindjuk 20 perc szex nem er meg egy eletre szolo lekifurdalast.
Masreszt pedig ott van, h de mi van ha sosem elem meg, sosem probalom ki, elmulik e ez valamikor?Megoldas sztem nincs, ez a dolog dolog dontes kerdese. En abban sem vagyok biztos h meg tudnam tenni, mas kerdes h elfilozok rajta:-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!