Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után van értelme folytatni?

Figyelt kérdés
Lehet még ugyan olyan, vagy már esèlytelen?
2016. febr. 2. 00:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Nincs sok értelme,a bizalomnak annyi,és az rátelepszik a kapcsolatra.

Persze van ellen példa is,de nem az a jellemző.

2016. febr. 2. 01:02
 2/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Attól függ miért lett vége. Legtöbbször nincs értelme, csakis akkor van, ha eltelik pár év és mindkettőtök megváltozik, azokat a dolgokat meg amik konfliktustbokoztak, kielemezted magadban és megoldottad. Sajnos a mai emberek körében gyakori az, hogy nincs önismeretük, nem lehet rajtuk kiigazodni és pont ezek azok, akik egyik pillanatról a másikra le tudnak lépni, le tudnak alázni.
2016. febr. 2. 05:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

Sokan lépnek úgy félre, hogy kihasználják hogy a másik mennyire szereti őket, és meg fog bocsájtani.

Ha tényleg meg is bocsájtja a félrelépést, az csak megerősíti abban, hogy megteheti, és rendszeres lesz a félrelépés.

Lehet, hogy nem holnap, hanem két év múlva, de aki egyszer félrement, az megint megteszi.

Utána jön a megbánás, a könyörgés, a csak téged szeretlek, a minden másképp lesz. Nagyobb a szerelem, mint addig bármikor, hogy visszaszerezzen. Aztán ha csillapodtak a kedélyek, meg újra beköszöntenek a szürke hétköznapok, akkor kezdődik elölről.

Először csak egy ártatlan kis flört, egy kis találkozgatás valakivel. Meg a támadások: de mondtam, hogy csak barátok vagyunk, nem bízol bennem, mindig féltékenykedsz ok nélkül... Mire meggyőz róla, hogy még te vagy a szemét, hogy egyáltalán ilyet feltételeztél (ok nélkül persze...), addigra már újra mással kefél.

Vannak ilyen típusú emberek, nők és férfiak is.

Kell egy biztos, meleg fészek, ahova visszatérhet, és kell neki a hódítás izgalma is, ami csak a kapcsolat elején érezhető. Egyikről se akar lemondani, viszont megtanul mesterien manipulálni.

Ne kockáztass, zárjátok le a kapcsolatot a megcsalás után. Egyszer fog fájni, túl fogsz jutni rajta, akkor is, ha ez most hihetetlen. És nem újra és újra fogod átélni, hogy megbánt.

2016. febr. 2. 07:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Én ismerek példát. Egy komolyabb beszélgetést eredményezett a felek között.

Megbeszélték. A csaj megbánta, egyszer esettmeg vele egy "gyenge" pillanatában.

Azóta jobb a kapcsolatuk, mint valaha.

Én ha a párom megcsalna (ami nem valószínű), és megbánja, illetve látom rajta, hogy szenved, akkor megbocsátanék.

2016. febr. 2. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Jókat írnak mind.

Szerintem van értelme folytatni, de ezt elég nehéz megmondani.

Pl. egy 4 hónapos friss kapcsolatot nincs értelme, egy 4 évesét van. Illetve az is más ha nő teszi meg vagy ha férfi.

Továbbá az sem mindegy, mi volt a szituáció. Pl. egy átmulatott éjszaka és "részegek voltunk mindketten" még mindig jobb, mint "mindketten kívántuk"...

2016. febr. 2. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ugy mar nincs ertelme.Megtorik valami vegleg.Fajo lehet szakitani de olyankor szerintem mar nincs mas ut.
2016. febr. 2. 09:45
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyetértek azzal, hogy nem mindegy a szitu. Van olyan is, amikor csak a düh az, ami ezt kihozza az emberből. Miért ne lehetne megbocsátani valakinek? Azért, mert valaki hibázik egyszer, az nem jelenti azt, hogy fog a jövőben is, de persze ehhez kell az, hogy az illető felismerje magában, hogy mit rontott el és javítsa ki, oldja meg magában, hozzáállással változhat akárki.
2016. febr. 2. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:

saját példámból kiindulva nincs értelme.

megcsalás után még 2 évig húztuk, de az állandó kétely és folyamatos bizalmatlanság megette az egész kapcsolatot.

hiába hogy sokkal jobban szerettük egymást, de a kisördög mindig ott ült a vállamon és kígyót békát suttogott a fülembe.

2016. febr. 2. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. Legalább is számomra nem lenne értelme. A bizalomnak végleg vége lenne. Nem tudnék, egy olyan ember mellet lenni, aki megcsalt.
2016. febr. 2. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Biztos sok mindentől függne a megbocsátás, tényleg nem mindegy hogy négy hónap után történt vagy négy év után, netán tíz év után. Mint ahogy szerintem az sem mindegy hogy egyszer megesett, vagy hogy esetleg évekig tartó viszonyt folytatott valakivel, majdhogynem kettős életet élt.
2016. febr. 2. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!