Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonban talált üzenet, megcsalás biszex férfival?
Férjem telefonjában gyanús üzenetet találtam, egy találkozó megbeszéléséről. Utánanéztem a telefonszámnak, egy biszex férfi szexmunkáshoz tartozik.
8 éve vagyunk együtt, nem tudtam ilyen irányú vágyairól eddig, gyerek is van, 2.
Ti mit tennétek?
Egyébként még mindig szeretjük egymást, szex is van, anált is engedem.
Ma már egyetlen nő sem mondja,hogy visszamegy anyukához. Ugyanis vannak olyan okosak-ravaszak,hogy tudják, mamahoteles nőnek annyi esélye van,mint a sánta szúnyognak.
Inkább tűrnek, nyelnek és kifelé továbbra is mennek a nyaralós,partizós,gyerek névnapos családi képek...Még akkor is,ha apuka esetleg egy ilyen zsúron a másik szobában smárol a gyerek haverjának az apjával.
Lehet h hosszabb távon jó ötlet ez esetben a struccpolitika nem? Azt mondják, h a jó asszony mindent megbocsát. Vagyis elnéz.
Hát még mindig nem tudom mit tegyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!