Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Telefonban talált üzenet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefonban talált üzenet, megcsalás biszex férfival?

Figyelt kérdés

Férjem telefonjában gyanús üzenetet találtam, egy találkozó megbeszéléséről. Utánanéztem a telefonszámnak, egy biszex férfi szexmunkáshoz tartozik.

8 éve vagyunk együtt, nem tudtam ilyen irányú vágyairól eddig, gyerek is van, 2.

Ti mit tennétek?

Egyébként még mindig szeretjük egymást, szex is van, anált is engedem.

2023. nov. 30. 16:34
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
67%
nagyon sok ilyen van házasságban ahol látszólag minden klappol otthon, de a férj/vagy feleség mikor melyik a neten szépen flörtölget 1000-el, és persze megy a megcsalás is rendesen, de otthon senki semmiről nem tud álmában nem gondolná senki, hogy ő megvan csalva, ilyen a világ sohasem tudhatod, hogy kivel élsz együtt, kinek milyen titkos énje van amit soha nem tudhatsz meg..
2023. nov. 30. 17:21
 12/48 anonim ***** válasza:
71%

Biszex a ferjed vagy " kivancsi hetero"(bar ezek tobbsege is biszex de nem valljak be meg maguknak sem). Rengetegen vannak sajnos atvagjak a parjukat, csaladjukat.

De a lényeg az, hogy megfog vagy mar eddig is csalt ferfival... sajnalom.

2023. nov. 30. 18:20
 13/48 anonim ***** válasza:
73%
Kerdezz ra, titkolni mar ugy se tudja.
2023. nov. 30. 18:21
 14/48 anonim ***** válasza:
42%

Te eltudnad viselni, ha fius dolgai is lennenek? Nyilvan nagyon nehez lesz, hisz ez is megcsalas, de ugy se tudjuk megadni nekik a ferfival valo szexet. Viszont tuti ra fog kapni...

Bar ha prosti a srac meg mindig jobb, mintha egy rendes szeretoje lenne. Remelhetoleg nem esik bele.

Mindenkeppen beszeld meg vele higgadtan, ne tamadj ra mert csak tagadni fog. Kerdezd meg miota vannak biszex hajlamai (van akinel keson jon) es ha tenyleg szeretitek egymast egy honapban 1-2x elengedheted prostihoz hogy kielje (tud meg passziv vagy aktiv fel akar lenni). Igyis ugyis menni fog ha elengeded ha nem. Most se zavartatta magat.

Hany evesek vagytok? Ha rosszul alakulna, kezdj el felrerakni.

2023. nov. 30. 18:29
 15/48 anonim ***** válasza:
0%

"A meleg társkeresők is tele vannak (barát)nős férfiakkal"

Vicces, hogy a nok az inceleket latens melegezik, aztan vegul ok jonnek ossze nem latens melegekkel :)

39F incel

2023. nov. 30. 23:53
 16/48 anonim ***** válasza:
70%
A 14es választ ki pontozza 100%ig fel? "es ha tenyleg szeretitek egymast egy honapban 1-2x elengedheted prostihoz hogy kielje (tud meg passziv vagy aktiv fel akar lenni)." Esetleg gyertyát ne tartson a kérdező? El hiszem, hogy egyeseknek "tök jó" ez a mostanában menő homo és leszbi személyiségzavaros divat hóbort. Na de valaki elolvasta atöbbi infót is?? Házasság, gyerekek=család, élet, stb. Hihetetlen, hogy van aki azt javasolja engedje el habonta 1-2szer. Emberek ez adott esetben ugyanúgy megcsalás lesz/volt, mintha nővel tenné. A különbség csak a kérdező felfogán és önértékelésén múlik! Felépítettek egy életet, egy közös életet, ami mind megy a levesbe, mert homo hóbort van. Ez a sok női seggbek@rogatás eredménye.....
2023. dec. 1. 00:08
 17/48 anonim ***** válasza:
25%

14 vagyok, ne erts felre, en azonnal kidobnam a palit, de igy is ugyis elfog menni felrekurni (mar most is szervezkedik). Ez csak egy opcio volt arra, ha egyutt maradnanak es tudatosan akarjak kezelni a biszex dolgat a pasinak hosszu tavon. Persze, hogy ferfival is megcsalas, sőt meg rosszabb!!

Okosan kell jatszani, kitartast kerdezo.

2023. dec. 1. 03:24
 18/48 anonim ***** válasza:
28%

17) nem kell "okosan játszani" valakivel, aki házasság meg gyerek mellett a háta mögött prostizik (hót mindegy, milyen nemű prostival).

Engem pl egy pillanatig nem rázna meg, ha netán a férjem előállna azzal, hogy biszex, ha amúgy köztünk minden rendben, azt viszont nem tolerálnám, ha a hátam mögött kvázna.

2023. dec. 1. 08:32
 19/48 anonim ***** válasza:
42%
Hiddjétek el a biszexek 80% félredug a saját nemével, csak nem tudtok róla 😅
2023. dec. 1. 11:14
 20/48 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem engedd el a témát,ha amúgy jó apa és férj, ki fog tartani

melletted és a gyerekek mellett.

Előfordulhat ilyen bárki életében ha bi szex hajlama van,

de nem jelenti azt hogy félre fog kufircolni állandóan..

Lehet ki próbálja és annyi.Úgyis a család lesz a fontosabb.

2023. dec. 4. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!