Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki kibírja, hogy ne csalja meg a feleségét?
Ugyanúgy általánosítottam a válaszomban, mint a kérdező a kérdésében, nyilván le is lettem pontozva, bezzeg ha azt írtam volna, hogy nem, az összes férfi diszkó, már 5 zöld kéz lenne a válaszomon.
Itt tényleg GYK-n nem szabad rosszat feltételezni egy nőről sem.
Tudom tudom incel vagyok 🙂
Akinél ezt ki kell bírni, már rossz..
En nem egx olyat ismerek aki tudatosan hű.
Egyik cégeket vezet a nejével egyutt építették fel, az osszes tapadó r.bancot offolja mert a vagyont nem akarja elb.szni. és már együtt öregednek.
Másik szintén olyan pasi akire tapadnak és szintén elhajt mindenkit az pl egy nárci(nem tom a felesége hogy bírja mellette) de becsulettel jelen van a fia életében(persze hogy igazságtalanul lekezelve szégyenítve neveli mivel nárci, de végigviszi es nem teszi tonkre a családot), őt nem tudom mi tartja az egészben benne, de minden nőt kizár az is.
Amit ebbol ki akartam hozni:
Általában azok a pasik hűek akik racionalitásbol hűek. Tudatosan. Vagy a vagyon miatt vagy más miatt de ára lenne ha félrek.fél és azt nem akarják megfizetni.
3.voltam
Igen, van. Ezért kell kiélned magad házasság előtt.
Én pl. 1 hónap múlva lesz 5 éve, hogy nem maszturbálok. Egyszer estem vissza még fél év után, de hát mikor volt már az is, és az sem úgy indult. SZóval létező dolog.
ISmerni kellene a férfit! Kitartását, erényeit. Ebben különbözünk a nőktől. Eszményi nem vagyunk.
Nyilván nem vagyok jövőbe látó, de én úgy gondolom nem fogok megcsalni senkit. Mivel számomra ez egy elvi kérdés, és nem tudnék úgy tükörbe nézni.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy eleve csak olyan nővel vagyok együtt, akiért gond nélkül tudom vállalni ezt, mert annyira vonzódok hozzá, annyira passzolunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!