Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik olyan pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi, aki kibírja, hogy ne csalja meg a feleségét?

Figyelt kérdés
Mármint együtt élsz valakivel 50 évet úgy, hogy egyszer sem csinálsz semmi rosszat? Van ilyen?

2023. nov. 29. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
En is ezt hallottam, a leghusegesebbnek tuno parok szekrenye is tele van csontvazzal, en mar konkretan nem is ismerek olyan kapcsolatot, ahol valamelyik fel ne lepett volna felre.
2023. nov. 29. 23:09
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nincs. A férfiak mondják magukról, hogy ők a magjuk szétszórására lettek teremtve.
2023. nov. 30. 01:45
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

"Nem tudom elhinni hogy 30-40 evet ki lehet birni ugy hogy ugyan arra a farokra ul ra a no a pasi meg ugyan oda rakja a farkat."

Én azt nem tudom elhinni, hogy ennyire nemiszerv központú a világ. A szeme is ugyanaz, a hangja is, a keze is... De jaj, a punciból/kukiból, objektíven a legcsúnyább szervekből új kell.

2023. nov. 30. 01:48
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
Létezik, csak nektek nőknek nem kell.
2023. nov. 30. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem mi nehéz ebben :D A szex azért nem fontosabb a szerelemnél, az összetartozásnál.
2023. nov. 30. 08:25
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
13. A vilag mindig is szexkozpontu volt, a nagyon hosszu hazassag egy ido utan ellaposodik, raunsz a masikra szexualis ertelemben egy ido utan. Attol persze meg lehet szeretni a masikat mint a gyerekeid apjat vagy anyjat, de ez mar olyan szeretet mint ha valami csaladtag lenne a parod, jonnek a szurke hetkoznapok, gyerekneveles, anyagi gondok, es hat legyen az ferfi vagy no a fuggetlensegre, izgalomra valamilyen szinten mindenkinek szuksege van. Epp ezer kacsingat ki mindenki egy ido utan. Persze elvallni mar nem olyan egyszeru foleg ha gyerek van vagy kozos hitel ilyesmi. Kovezzetek meg de en ezert is gondolom feleslegesnek a hazassagot. Nem gondolnam hogy huseges tudnek lenni hosszu evekig, de ezt a notol se varnam el. Tart ameddig tart csak ne verjen at beszeljuk meg es igy konnyebb szetvalni.
2023. nov. 30. 08:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Amilyen az én formám, sikerült kettővel is találkoznom a ritka kivételek közül 😏 Pedig én nyitott lettem volna egy kis szórakozásra velük. Tehát igen, létezik. Vagy csak nem voltam hozzá elég jó nő számukra 😕
2023. nov. 30. 08:55
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
A szüleim 25 éve együtt vannak, de sosem csalták meg egymást. Szerintem ha tényleg megtalálod a másik feled akkor megcsalás eszébe sem jut egyik félnek sem.
2023. nov. 30. 17:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!