Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonban talált üzenet, megcsalás biszex férfival?
Férjem telefonjában gyanús üzenetet találtam, egy találkozó megbeszéléséről. Utánanéztem a telefonszámnak, egy biszex férfi szexmunkáshoz tartozik.
8 éve vagyunk együtt, nem tudtam ilyen irányú vágyairól eddig, gyerek is van, 2.
Ti mit tennétek?
Egyébként még mindig szeretjük egymást, szex is van, anált is engedem.
Sok nyomozgatásnak sírás is lehet a vége. Ne rontsd el azt, ami most még jó. Kérdezz rá, hogy ki ez az ember, akivel beszélt, még sosem beszélt róla. Várd meg a válaszát türelemmel, érdeklődéssel.
(Még az is lehet, hogy nem is ismeri, csak szerelőt vagy valami mást keres rajta keresztül.)
Szépen elé teszed a mobilt, kiboritod amit főzött s elmondod nem akarsz semmit meggátolni. De most szépen hazamész anyukához mert köszönöd de a bizonytalanságból hogy biszex e a pasid s miért akar félrelépni nem kérsz.
Mindent lehet elegánsan hogy lássa kivel is szarakodik illetve lábtörlő vagy idegbeteg stílusban csak az a különbség, hogy elsővel ezt nem tehetik meg utobbi kettővel meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!