Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Telefonban talált üzenet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefonban talált üzenet, megcsalás biszex férfival?

Figyelt kérdés

Férjem telefonjában gyanús üzenetet találtam, egy találkozó megbeszéléséről. Utánanéztem a telefonszámnak, egy biszex férfi szexmunkáshoz tartozik.

8 éve vagyunk együtt, nem tudtam ilyen irányú vágyairól eddig, gyerek is van, 2.

Ti mit tennétek?

Egyébként még mindig szeretjük egymást, szex is van, anált is engedem.

2023. nov. 30. 16:34
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
11%

Sok nyomozgatásnak sírás is lehet a vége. Ne rontsd el azt, ami most még jó. Kérdezz rá, hogy ki ez az ember, akivel beszélt, még sosem beszélt róla. Várd meg a válaszát türelemmel, érdeklődéssel.

(Még az is lehet, hogy nem is ismeri, csak szerelőt vagy valami mást keres rajta keresztül.)

2023. dec. 15. 11:43
 32/48 anonim ***** válasza:
56%
Egy prorstin keresztul keres szerelot????😅😅😅 Ajh te... Ha mar csalja nem jo a kapcsolat, sot titkolozik es valoszinuleg orokke megtevesztene a nejet, hogy o hetero kozben pedig faszt szopkod...
2023. dec. 15. 12:08
 33/48 anonim ***** válasza:
Kiderült valami, kérdező?
2023. dec. 16. 23:23
 34/48 A kérdező kommentje:
Nem, nem kérdeztem rá, de azóta nem láttam nyomát annak, hogy találkoztak volna, vagy újra hasonló oldalakat látogatna.
2024. ápr. 3. 22:26
 35/48 anonim ***** válasza:
Azóta jobb lett a hangulata, megnyugodott?
2024. ápr. 4. 09:40
 36/48 A kérdező kommentje:
Mondhatni, igen
2024. ápr. 4. 13:14
 37/48 anonim ***** válasza:
Ajh de naiv vagy, biztos talalkoztak.
2024. ápr. 13. 20:27
 38/48 A kérdező kommentje:
Nem találkoztak még, de megint találtam hívásokat, üzeneteket, de ezek mind csak próbálkozások, tehát 0:0 percet beszéltek. Úgy látom a szándék megvan, már csak a bátorság hiányzik. :/ nem tudom, h kezeljem a helyzetet...
2024. jún. 24. 17:55
 39/48 anonim ***** válasza:

Szépen elé teszed a mobilt, kiboritod amit főzött s elmondod nem akarsz semmit meggátolni. De most szépen hazamész anyukához mert köszönöd de a bizonytalanságból hogy biszex e a pasid s miért akar félrelépni nem kérsz.

Mindent lehet elegánsan hogy lássa kivel is szarakodik illetve lábtörlő vagy idegbeteg stílusban csak az a különbség, hogy elsővel ezt nem tehetik meg utobbi kettővel meg igen.

2024. jún. 24. 19:08
 40/48 A kérdező kommentje:
Utolsó: ennél azért jobb a kapcsolatunk azt gondolom, nem akarnék ajtóstól rontani a házba, vagy kellemetlen helyzetbe hozni
2024. jún. 24. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!